Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Despre răcoare şi bronzul de la munte

Jul
20

La vremea la care veţi citi aceste rânduri, eu voi fi plecată spre locuri mai răcoroase, lăsând canicula din Oradea în urmă (mulţumind, încă o dată, pentru “schedule post”). Înainte de plecarea la mare (pentru că şi la mare + soare se pare că ajung anul acesta), programată pentru săptămâna viitoare, ne-am strâns o gaşcă de entuziaşti pentru un weekend la cabana Brădet, din Padiş (Munţii Apuseni, altitudine 1300 m). 

Despre Padiş nu ştiu foarte multe, doar că-i un loc în munţi cu un platou imens, unde merge lumea cu corturile (iar voi cam ştiţi deja cum e pentru mine viaţa la cort), însă din poze şi poveştile prietenilor, pare a fi un loc cu adevărat destinat relaxării şi telefoanelor fără semnal, deci iacătă – ce să-ţi trebuiască mai mult în viaţa asta agitată? Şi pentru că nu-s cea mai atletă din gaşcă (ai mei şi-au propus trasee prin munţi – but that’s not happening, not for me), eu am de gând să mă relaxez la plajă, exersând pentru Antalya. Mai un mic, mai o bere, şi o porţie mare de soare pentru Ioana aşadar, în weekend.

Dar cum sunt deja o împătimită a cremelor de protecţie şi ştiu că soarele e mai tare la munte, şi prinde mai bine (mai ales că Alina de la Farmec mi-a amintit chiar zilele astea cât de importantă e protecţia nu doar pe timp de vară, ci oricând străluceşte soarele), am decis să iau pacheţelul primit de la întâlnirea cu Farmec cu mine (emulsie de plajă cu SPF 10 şi una cu SPF 30, plus un super-util lapte reparator – care, sunt sigură, îi va reconforta pe bărbaţii circumspecţi la vederea cremelor, în consecinţă arşi).

Şi pentru că nu vreau să mă bucur de toate acestea de una singură, vă provoc la un concurs doamnelor, domnişoarelor şi domnilor (mă adresez, evident, domnilor care ştiu că e important să te protejezi, şi că nu e gay să te faci cu cremă de protecţie solară! 😀 ) – să-mi povestiţi o întâmplare amuzantă de la plajă!

Dăm startul la concurs azi, sâmbătă, şi alegem câştigătorul miercuri seara, după ora 22 (pentru că eu joi plec din ţară). Ca premii, ofer o cremă de plajă cu SPF 30 şi un lapte reparator (plus o surpriză!). Şi cum spuneam, pentru că Farmec premiază un bronz sănătos, aflaţi că la orice comandă online în luna iulie care conţine cel puţin 2 produse din gama  Gerovital Sun va primi o Medalie de argint Gerovital Sun. Medaliile de argint se vor adăuga automat în coşul de cumpărături dacă se respectă condiţia de mai sus şi anume, să existe în coşul de cumpărături cel puţin 2 produse Gerovital Sun. Ah, şi ca să nu uit: puteţi citi, tot pe site, mai multe informaţii super-utile despre tipul vostru de piele şi despre ce produse sunt recomandate!

Aşadar, spor la comentarii, la bronzat şi evident, la medalii! 🙂

*foto: site Farmec

LE: belutzik, ai premiul.

One Response to Despre răcoare şi bronzul de la munte

  1. La Padiş am fost şi eu, chiar e foarte frumos, mai ales atunci când mai ai şi o aventură hazlie pe care nu o poţi unita dacă auzi de Padiş, unde am fost şi eu cazată acum 125 de ani, când nu erau aşa de dotate cabanele cu „baie” mai ales când trebuia să mergi la baie noaptea vă spun pe propria piele că te gândeşti de două sau de mai multe ori ce să faci dai mâna cu ursul sau cu lupul, mai ales ca simţeam cum îmi suflă ceva în ceafă, iar imaginaţia mea este şi acuma foarte bogată, maiales dacă mai şi rămâi cu hârtia fluturând după tine, nici nu eşti suspectă unde ai dispărut noaptea, iar de aici vă las şi pe voi să despicaţi în mai multe fire păţania mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *