Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Dau bilete la film: Ho Ho Ho

Dec
05

Preteni din lumea virtuală şi nu numai! Pentru c-am fost mega-super-busy toată săptămâna (ba cu premiere pe la teatru, ba cu evenimente Toastmasters – despre care tocmai ce-am apucat să vă scriu, abia ieri…), n-am apucat să merg la film, dar am o veste bună: dacă vreţi să vă luaţi copilul (cred că merge la copii), dau eu bilete la comedia românească Ho Ho Ho 2: O loterie de familie. 🙂

Sper s-ajung şi eu în weekend la film… că tare mi-e dor să văd încă un film românesc (bun, sper!)… şi poate vă şi povestesc pe blog cum a fost.

Tot ce trebuie să faceţi e să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol cum că vreţi la filmul ăsta, şi eu dau trei invitaţii duble* primilor trei care comentează!

*Invitaţiile sunt pentru Cinema Cortina din Oradea Shopping City, şi sunt valabile de luni până joi, atâta timp cât filmul rulează la cinema. Eu voi desemna câştigătorii mai pe seară.

PS: mergeţi, c-am auzit că-i mişto tare… Fetelor, joacă Dragoş Bucur! 😡

4 Responses to Dau bilete la film: Ho Ho Ho

  1. Mi.as dorii aceste bilete deoarece mi.ar placea sa ii fac o surpriza nepotelului meu,Dragos de 3 anisori cu ocazia venirii lui Mos Niculae,i.as face o mare bucurie:)

  2. Marghidanu Ramona

    Vreau la film!

  3. Eu vreau, eu vreau!

  4. Vreau la film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *