Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Dac-aş fi studentă, n-aş lipsi de la Workshop-urile PRbeta

Oct
16

Şi de ce spun asta: pentru că ne trezim cu tot mai mulţi tineri care vânează joburi care „sună bine”, dar despre care nu știu cu ce se mănâncă (exemplul de care mă lovesc cel mai des: comunicare online). Un lucru pe care l-am învățat în facultate e că teoria e bună, dar fără practică e ZERO. Nada. Nul. Nimic. Așa că e musai să participi, când ai ocazia (și-aia destul de rară), la orice eveniment care îți permite să exersezi abilitățile dobândite în școală.

Despre PRbeta ați citit pe blogul meu, am fost prezentă la primele două ediții (2011 și 2012), am lipsit anul acesta din pricina orarului prea încărcat… Dar am aflat despre workshop-urile pe care le organizează echipa PRbeta, care, excellent news by the way, poposesc și-n Oradea! Copilași drăgălași, studenți la comunicare & jurnalism, faceți bine și înscrieți-vă la aceste workshop-uri, aveți o șansă de care nu se poate să nu profitați; spun asta nu doar datorită informațiilor livrate, ci și pentru a profita de eventualele oportunități care pot apărea (internship-uri sau chiar joburi, the sky is the limit!).

În perioada 14 octombrie – 30 noiembrie 2013 are loc a doua ediție a Workshop-urilor PRbeta, dedicate studenților și masteranzilor din facultățile de comunicare și jurnalism. Workshop-urile se desfășoară în cinci dintre cele mai mari centre universitare ale țării (Cluj-Napoca, Oradea, Iași, Brașov și Timișoara) și oferă studenților participanți un pachet de training complet și posibilitatea de a urma un internship sau chiar de a obține un job în domeniul comunicării.

Fiecare workshop, din cele cinci desfăşurate la nivel naţional, durează aproximativ o săptămână. Cursurile sunt zilnice, de câte patru ore și prezența este obligatorie la fiecare în parte. La workshop-uri participă, de asemenea, companiile care oferă internship-uri pentru o parte dintre studenți. Reprezentanții companiilor pot lua parte la fiecare workshop, pot alege să interacționeze direct cu studenții și le pot urmări evoluția pe parcursul săptămânii de pregătire.

„Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop sunt specialişti în domeniu, cu ani de experienţă în spate, care sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online. Dintre profesori îi menţionăm pe: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada, Monica Jitariuc, Managing Director la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media, și Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare”, menționează Oltea Zambori, co-fondator PRbeta.

În Oradea, înscrierile au loc în perioada 2 Octombrie – 18 Octombrie 2013. Pentru a participa trebuie să trimiteți un e-mail la contact[@]prbeta.ro, care să conțină numele, prenumele, un CV atașat și câteva cuvinte despre motivul pentru care vreți să participați. Vă mai puteți înscrie și completând formularul de pe site. Workshop-urile se desfășoară în perioada 23 – 29 octombrie 2013. Poftiți la înscrieri! 🙂

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de PRbeta, cu susținerea Romtelecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *