Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Cursuri de dans cu Latino Vibes

Mar
26

La finalul anului 2010 îmi scriam printre rezoluții decizia de-a începe un curs de dans. Atunci nu aveam partener, era doar dorința de-a învăța mișcările… dar n-a durat mult și-a apărut Prince Charming care m-a cărat (la propriu) la primul curs de dans în cuplu – dansuri clasice. Am făcut partea de începători la Sergiu, la Școala Dacia, și-a fost bine (tango, blues, disco fox) – nimic complicat.

Mai apoi lui iubi i-a venit ideea că e musai să învățăm și latino. Curiozitatea a învins (mai ales că văzusem multe filme în care salsa avea rolul principal) și-am tot căutat până am dat de ei: Latino Vibes Dance Academy – Marius și Cami. Ne-am apucat de latino, începători – și din luna februarie rar se-ntâmplă să lipsim de la cursuri. Am început cu primele mișcări la bachata și salsa (care nu-mi plăcea foarte mult până în momentul în care am învățat walking-turn și alte minunății – și de-atunci aș dansa numai salsa) și chiar și câteva chestii la rueda (un soi de hora latino, foarte antrenantă, de care m-am îndrăgostit instant).

Și pentru că nu mă pot abține să nu împărtășesc ce-mi place (știți și voi că sharing is caring), iacătă că vă spun și vouă despre gașca pe care am descoperit-o la Sala Studio a Casei de Cultură a Sindicatelor (una dintre cele mai frumoase săli de dans din oraș). Cursuri noi încep în luna aprilie, și pe lângă latino (salsa, bachata, rueda, merengue) puteți învăța și kizomba (un dans foarte senzual) și dansuri clasice (tango, vals, disco fox, polka sau cha-cha-cha).

Orarul îl puteți găsi aici. Cu cine mă văd la o salsa? 😉

2 Responses to Cursuri de dans cu Latino Vibes

  1. Foarte frumos :* 😀 ….

  2. Multumim Ioana 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *