Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Cum ne place? Sau despre #blogjuan

Nov
02

Sau cum vă place, domnişoarelor şi doamnelor: preferaţi un romantic sau un amuzant? Da, da, vă-ntreb pentru că-s tare curioasă: am primit invitaţia de-a mă alătura unor doamne şi domnişoare faine tare, care fac parte din juriul de la #blogjuan, competiţie lansată de Danone pentru a trimite un blogger (fie el amuzant, fie romantic) într-un weekend de vis la Amsterdam sau Paris. Vrem să vedem câţi dintre bloggerii masculi-feroce ai României sunt, de fapt, romantici incurabili sau de ce nu, nişte amuzanţi cu care ţi-e mai mare dragul să pierzi vremea! ;))

Acuma, dacă mă-ntrebaţi pe mine, părerea mea deosebit de sinceră e că aceste 2 calităţi ar trebui să se afle-ntr-un bărbat, laolaltă. Să fie un yin-yang de amuzament şi romantism – în funcţie de situaţie. Un fel de aurea mediocritas (“aurita cale de mijloc”, în traducere) care să ştie când vreau un trandafir, sau când vreau să râd la un show de stand-up comedy. Deci, domnilor, sarcina vă este cu atât mai grea. Eh, ăsta-i riscul meseriei, ne-aţi întrebat ce vrem, noi vă răspundem! 😉

Pentru fiecare dintre categorii, s-a ales un reprezentant de seamă: Auraş Mihai – la amuzanţi şi Adrian Ciubotaru la romantici. Şi-acum, regulile:

Participantul trebuie să aleagă categoria în care vrea să se-nscrie, apoi să posteze pe blogul propriu “pledoaria”. O dată scris, acesta trebuie înscris în concurs pe site-ul blogjuan.ro, în secţiunea categoriei alese. (“BlogJuan amuzant” sau “BlogJuan romantic”). Înscrierile se desfăşoară din data de 24 octombrie până în data de 6 noiembrie, la ora 23:59. Apoi, tot în perioada aceasta, trebuie să ne convingă să-i votăm! În 7 noiembrie se aleg primii 5 din fiecare categorie, iar până în 16 noiembrie bloggeriţele ce fac parte din juriu (aprox. 50 la număr) vor alege pe cine să susţină. Un singur câştigător vom avea, decis de bloggeriţe.

În ceea ce mă priveşte, am să acord votul tuturor participanţilor până în 6 noiembrie, apoi urmează să citesc toate articolele şi să aleg un favorit (tind spre amuzanţi, da’ încă nu m-am decis 😛 ). Şi pentru că suntem nişte drăguţe, nu vom accepta mita sau minciuna: fiţi sinceri, băieţi, şi ne veţi câştiga foarte uşor! 😉

Hai, fie ca cel mai bun BlogJuan să învingă! 😀

3 Responses to Cum ne place? Sau despre #blogjuan

  1. Dar vai, dar vai, ce concurs :))

  2. M-am uitat pe site, deja sunt cativa inainte bine acolo. Dar poate asa de dorul lelii voi scrie ceva 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *