Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Cum a fost: Emeric Imre în Stage

Jun
14

Aseară, la marele fix, într-o miercuri în care parcă toate mergeau prost, am ajuns pregătită să mă simt bine la un pahar de vin şi o voce caldă: concertul lui Emeric Imre în Stage! Anunţat la ora 20.30, a început la 21.00, deşi sincer nu ne-am supărat, pentru că mulţi încă mai aşteptam comenzile de la bar, dar Imi a fost un mare domn şi şi-a cerut scuze (kudoz on that). Dar să-ncepem cu atmosfera, întâi: înăuntru, cald şi bine (eu sunt friguroasă, nu mi-a displăcut). Aerul condiţionat mergea, fumul de ţigară nu era foarte deranjant, iar pizza bună-bună. Dar să vă zic despre public. Fratele meu, în viaţa mea n-am crezut c-am să văd public atât de tânăr la un concert de folk al unui artist pe care-l place mama! Serios acum, e mai mult decât îmbucurător să vezi că există şi tineri care apreciază muzica bună. Bravo, mă! Am speranţe că nu e totul pierdut… 🙂

Despre concert ce să vă spun? A fost minunat, am cântat împreună cu Imi (era un fan care-a ştiut absolut toate melodiile, de ziceai că-i gata să sară pe scenă să cânte cu el), am râs, am lăcrimat, şi per ansamblu am petrecut o seară mirifică. Mulţumim, Imi, că ne-ai încântat! Cei de la Stage continuă cu spectacolele, n-au intrat încă în vacanţă, astfel că vă aşteaptă sâmbătă, 16 iunie, de la ora 19, la comedia Tanţa şi Costel (jucat în premieră de când s-au mutat în casă nouă!). Preţul unui bilet este de 15 lei.

PS: fanii îl pot revedea în 7 iulie, când va concerta alături de formaţia sa la Cetate. Be there! 😉

PPS: am şi-un filmuleţ din concert cu una dintre cele mai frumoase balade ale sale… Publicul a cântat în picioare, toţi au fost fermecaţi. (disclaimer: calitatea nu-i profi, mea culpa!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *