Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Copiii cu talent vin la Suflet de Stea!

Aug
29

În perioada 30 august – 1 septembrie, dacă veţi trece cam pe la 8 seara prin Parcul 1 Decembrie (zona Casei de Cultură a Sindicatelor), s-ar putea să vă întâlniţi cu nişte pici talentaţi, care vă vor fermeca în mod sigur cu vocile lor! Şi-asta pentru că la Oradea are loc cea de-a noua ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii, SUFLET DE STEA. Festivalul e organizat de către Asociaţia Suflet de Stea (condusă de d-na doctor Liana Păcurar), împreună cu Primăria Oradea, Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Şcoala Generală Sînmartin şi Consiliul Local al Comunei Sînmartin.

Asociaţia Suflet de Stea, împreună cu comunităţile locale, zonale, judeţene şi naţionale consideră o prioritate naţională descoperirea şi promovarea valorilor. Pornind de la această nevoie a luat fiinţă în anul 2003, Festivalului de Muzică Uşoară pentru Copii „Suflet de Stea”. În timp participarea la festival a devenit din ce în ce mai numeroasă, a crescut nivelul competiţional, laureaţii au participat ca invitaţi la alte evenimente importante de acelaşi gen naţionale şi international. Asociaţia Suflet de Stea a promovat specificul zonei, creând oportunităţi pentru stimularea activităţilor economice. (se arată în comunicatul de presă)

Toate spectacolele vor începe de la ora 20.45 și vor fi transmise în direct de televiziunea Giga TV (post cu acoperire națională).

Programul este după cum urmează:

  • 30 august – prima zi de concurs (GRUPELE 6-8 ANI SI 12-14 ANI )
  • 31 august – a doua zi de concurs (GRUPELE 9-11 ANI SI 15-18 ANI)
  • 1 septembrie – Gala de premiere

PS: e singurul concurs din ţară unde copiii (grupele 12-14 şi 15-18) vor cânta cu o orchestră în spate (condusă de Gabriel Băruţa). N-ar strica să-i vedeţi, nu se ştie care dintre ei va deveni viitoarea voce a României! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *