Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Constanţa e mama rezultatelor

Oct
30

Dacă-i drept ce se spune, şi repetiţia e mama învăţării, atunci la fel de drept e să afirm următoarea: constanţa e mama rezultatelor. Cel mai bine-am priceput lucrul ăsta în momentul în care mi-am făcut blog. Iniţial conceput pentru satisfacerea unui capriciu, şi pentru comunicarea mai eficientă cu lumea pe care-am părăsit-o la plecarea din Timişoara, treptat mi-am dat seama că nu mai e doar o chestie făcută pentru mine, că pot s-o folosesc şi în alte scopuri (în cazul meu, promovarea de evenimente) şi că-ncepe să-mi placă să scriu despre tot ce mişcă prin oraşele mele dragi. 

Doar că, vedeţi voi, nimeni nu m-a învăţat cum trebuie scris pe blog, astfel că fiecare postare e foarte personală, toate subiectele pe care le-am abordat au fost trecute prin filtrul subiectivităţii. Blogul care scrie despre farmecul lucrurilor plictisitoare s-a născut în noiembrie 2010. Şi pentru c-am văzut că-mi place din ce în ce mai mult, am decis că merită investiţia de-a trece pe domeniu personal. În august 2011 s-a născut domeniul dedicat lucrurilor plictisitoare, şi-am crezut că totul va merge lin. N-a fost aşa, pentru că la scurtă vreme mi-am dat seama că am doar câteva ingrediente pentru a ajunge unde doresc. Îmi lipsea constanţa. Şi acea determinare de a scrie zilnic câte o postare. Bun, o rezolvăm, şi apoi, ce urmează? Evident, promovarea. Apoi buna gestionare a postărilor (thank God for the scheduling thing). Şi implicarea în cât mai multe evenimente, voluntariat, acţiuni care să-ţi dea subiecte de scris. Stând acasă în faţa teveului n-ai să descoperi niciodată un subiect bun, decât dacă ai fumat ceva în prealabil. :))

Şi-acum, s-o zic pe-aia bună, e vremea să mă-ntorc la treaba mea de duminică dimineaţă. După o petrecere de pomină, urmează o zi plină cu evenimente minunate, despre care abia aştept să vă povestesc cel mai probabil mâine dimineaţă. Hai, v-am pupat, spor la activităţi! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *