Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

#Concurs fulger pentru orădeni

Mar
02

Dragii mei, am de anunţat un concurs fulger pentru orădenii care vor să vadă filmul lui Marian Crişan, ROCKER (Din tată-n fiu). Urmează să aibă loc o nouă vizionare, la Cortina Digiplex din Oradea Shopping City. Aceasta are loc duminică, de la ora 16. Aşadar, dacă vreţi să vedeţi filmul şi n-aţi apucat până acum, puteţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble de pe blogul meu.

Tot ce trebuie să faceţi e să-mi spuneţi de ce vreţi să vedeţi acest film! 🙂

Baftă multă! Câştigătorii îi anunţ mâine, la prânz.

Despre film am scris aici şi aici.

7 Responses to #Concurs fulger pentru orădeni

 1. Salut. Eu aş vrea să mă duc să văd filmul deoarece de o vreme încoace am descoperit plăcerea de a mă uita la filme. Pana acum eram fana a serialelor, dar am devenit recent o cinefilă convinsă, iar acest film este oricum pe lista celor pe care îmi doresc să le văd curând. Cam atat ar fi de zis, o zi faina să ai, Ioana :D!

  • Sure thing, ai o invitaţie la film, Dania! 🙂

  • @Dania: sunt curios dacă pe tine te-au lăsat să intri, pentru că pe mine m-au întors din drum vigilentele casieriţe ale cinematografului, chit că le-am dat buletinul şi am menţionat că aveam bilete gratis. Şi nu asta m-a enervat cel mai tare ci faptul că 80% tindeam să rămân acasă ca să nu fac drumul ăla lung până la dracu-n praznic şi era cât pe ce să mă hotărăsc să nu mă duc.

   • Îmi cer scuze, Răzvan, pentru neînţelegere… Se pare că la Cortina a fost hiba… urât, oricum… 🙁

    • It’s OK, m-am mai calmat şi eu de ieri.
     Mi s-au oferit alte bilete în încercarea de a repara eroarea dar încă o dată nu mai merg până la Cortina Whatever. Datorită celor petrecute nu plănuiesc să mai calc prin cinematograful respectiv.

 2. Well, eu sunt curios, având în vedere că unele scene s-au filmat în Abyss. În plus fiind rocker din garda veche sunt curios cum au portretizat rockerii din vechea şi noua generaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *