Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Cine-i Rocker în #Oradea?

Feb
18

Să nu credeţi că m-a lovit brusc curiozitatea despre vreo statistică, sau că m-am apucat să număr câtă lume intră în Lord’s într-o seară, ci azi vă invit la film. La filmul ROCKER (Din tată-n fiu), al lui Marian Crişan, filmat anul trecut pe plaiurile noastre bihorene. Rebotezat (titlul iniţial era IGUANELE) şi cu un afiş trăsnet, filmul va avea premiera în Oradea sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20, la Cortina Digiplex din Oradea Shopping City (oricum, singurul cinematograf rămas în oraş).

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațoinal de Film de la San Sebastian unde a participat în competiția secțiunii Nuevos Directores. De curând, ROCKER a fost proiectat în secțiunea competitivă a Festivalului Intrenațional de Film de la Trieste și la Festivalul Internațional de Film de la Göteborg.

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depășește limitele a ceea ce e social și moral acceptat. Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata de a depăși orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe langă legatura de sânge, ceea ce ii unește și mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock. (extras din comunicatul de presă oficial)

Acuma, ca fapt divers, la premiera de la noi vor participa regizorul Marian Crișan, actorii Dan Chiorean şi Alin State, dar și membrii echipei de filmare. Accesul la premieră se face pe bază de invitaţii și bilete, în limita locurilor disponibile, prețul unui bilet este de 17 lei. O cafea şi-un suc, sau un meniu la KFC: cam atâta costă biletul la film… Io zic că-i mai bine să-i daţi la cinema, că doară susţinem producţia de filme româneşti! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *