Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ce pot face două mâini dibace (I)

Jan
30

Acum un an vă povesteam entuziasmată despre experiența mea la Atelierul de Croșetat, susținut de prietena mea Liliana (de la Atelier Handmade). Mi se părea ceva fenomenal, și o perioadă am încercat să fac diverse proiecte (fulare sau șepci) pentru cei dragi, unele reușind, altele eșuând lamentabil. Timpul a trecut și am uitat de croșetat.

Dar întâmplarea face că, undeva prin toamnă, m-am îndrăgostit de minionii pe care-i face tot Lili, și ca să n-o mai lungesc, mi-am amintit că am învățat câteva noțiuni de bază și brusc m-am trezit cu poftă de croșetat. Cu așa o poftă, încât am promis unei domnișoare că, în ianuarie 2015, la aniversarea ei, îi voi dărui un minion făcut de subsemnata.

M-am documentat, Lili m-a ajutat, și în două sesiuni de coaching (eu la ea acasă, cu ceai și prăjiturele), am dat gata primul proiect. Un minion simpatic, făcut aproape în întregime de mine (Lili a făcut ochii). Am transpirat oleacă la munca asta, dar adevărul e că sunt tare mândră de ce-a ieșit! Și pentru că mi-a plăcut atât de mult, am mai făcut unul. Și încă unul. Și-am început să fac o păturică pentru scaunul Ikea (pe care-l cheamă Joey), și niște papucei de casă pentru iubi, și… și…

Concluzia: e un hobby excelent, care te relaxează, dar în același timp, e foarte satisfăcător datorită produsului finit care poate aduce bucurie în ochii celor dragi. Iar internetul e plin de resurse utile (foarte multe tipare gratuite), e-bay are oferte imbatabile la croșete, fire se găsesc… calendarul religios să ne mai lase, că-n rest, toate-s bune!

Un tipar pentru minion (care e un amigurumi) găsiți aici. Spor și inspirație! 🙂

One Response to Ce pot face două mâini dibace (I)

  1. Nu se stie gerul, daca va veni, nu va fi sa-nghete ami guru mi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *