Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ce-aveţi cu dimineţile de luni?

Aug
22

Sincer, care-i treaba cu depresia de luni dimineaţa? Toată, dar absolut TOATĂ LUMEA e depresivă luni dimineaţa. Pe twitter, facebook, mai nou şi G+, plânge lumea-n valuri. Nu-i destulă cafea, prea multă agitaţie, prea devreme, că de ce e musai munca, de ce e lunea luni, de ce nu-i declarată zi naţională liberă, toate astea… Se scriu cântece, se-njură, se fac petiţii, e nebuneală mare. Şi-ntreb, şi-aci…

What The Fuck? :O

De unde până unde e tărăşenia cu Fuck Monday Morning? E doar o zi ca oricare alta… Da, revii la muncă, da’ la naiba, dacă-ţi displace aşa de tare munca la care te-ntorci, de ce nu o schimbi? Şi-n plus, din câte-mi amintesc, lunea nu-i prima zi a săptămânii, ci e duminica. Deci prima zi e liberă, cu a doua aveţi voi probleme… Îmi amintesc de-o fază foarte mişto din Mr. Popper’s Penguins: replica lui Jim Carrey: “Thank God it’s Monday!”, la care lumea se hlizea prin sală, da’ cu o mutră de dezgust. :))

Nu vreau să fiu Gică Contra, da’ şi eu zic la fel. “Thank God it’s Monday!”. N-am nicio problemă cu lunea dimineaţa de când mă ştiu. Mai ales dacă-i soare afară, ştiu sigur că-ncep ziua cu dreptul. Duminica, în schimb… aici e drama mea, dar e suportabil. N-am fost în veci capabilă să hulesc într-atât nicio zi a săptămânii, doar pentru că-i acolo. Dar dac-ar fi să intru în clubul haterilor de zile ale săptămânii, duminica ar fi ziua aleasă, când mi se taie mie aripile: în adevărata prima zi a săptămânii. Oi fi io pe dos, da’ la mine ar fi aşa: I love Mondays, it’s the Sundays I have a problem with. ;))

11 Responses to Ce-aveţi cu dimineţile de luni?

  1. Tu n-ai probleme nici daca te intorci acasa la 4 dimineata de la party si la 8 trebuie sa fii Online la munca. Esti…diferita ! Fugiiiiti ! :))

    • True, true… nu o dată am făcut asta… am închis barul la 8 dimineaţa şi la 9 eram fresh, la muncă! 😛
      da’ ştii cum e… I tried to be normal, but I didn’t like it!! 😉

  2. Ca să citez un clasic de pe FB :)) “Cine-o zis ca lunea e usor la servici, sa-si dea o palma.”

  3. Apoi nici eu n-am baiuri din astea, avand in vedere si faptul ca uneori mut “weekend”-ul in cursul saptamanii si zilele de lucru in (the real) weekend. Cred ca m-as incurca sa desemnez “Fuck Monday Morning” si de aia n-am treaba! :))

  4. Nu absolut toată lumea este așa. Și eu sunt foarte happy lunea. Chiar am avut un articol pe tema asta acum ceva vreme. Oamenilor le place să fie în rând cu ceilalți…zice unu’ “urăsc ziua de luni”, așa zic și ceilalți…Într-un cuvât asta înseamnă turma.

  5. Pingback: Cum poti imbunatati considerabil lunea unei femei - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *