Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Catering #labirou SheChef în Oradea

Oct
07

Întrerupem seria aventurilor de #prinBihor pentru un breaking-news pentru pofticioși: din 6 octombrie avem un nou restaurant de catering în Oradea. Rareori mi se întâmplă să dau like unei pagini sugerate de amicii mulți din lista de facebook (și asta pentru că sunt pagini care nu mi se potrivesc sau nu mă interesează), dar pentru că amicul care mi-a recomandat SheChef e unul serios, și nu mă spamează aiurea, am dat un click.

Intru pe pagina de facebook și văz mare și tare: grand opening October 6. Yummy, adică azi (asta se întâmpla ieri). Dau să caut mai multe informații, și ajung și pe site (care arată bine, după umila-mi părere). Citesc, și-mi place ce citesc: compania e deschisă de luni până vineri, între orele 8-18, și funcționează cu livrare gratuită în Oradea (și în zona metropolitană, dar acolo e cu condiții), sediul e pe Iuliu Maniu și la telefon am dat de-o voce simpatică. Azi am așteptat nerăbdătoare să comand un meniu indian după care salivez de ieri, într-atât de bine arăta!

Am sunat pe la prânz, cum ziceam, vocea amabilă a răspuns prompt, am ales ora la care vreau mâncarea și am așteptat. S-au ținut de cuvânt, livrarea a ajuns cum au promis, aburindă. Am plătit 16 lei (cum scria și pe site), și-am așteptat să mă înfrupt. Mâncarea a fost bună, azi era meniu indian – foarte aromat și sățios (supă cremă de linte cu o aromă senzațională de curry, cu lipie caldă, iar la felul doi o tocăniță de pui cu orez și iaurt cu mentă).

Per ansamblu, mega like. Le doresc viață lungă și sper să nu fie ca celelalte business-uri: adică să nu scumpească produsele și să nu facă rabat de la calitate. N-am nimic de comentat, și mâine promit să revin, pentru că barbecue Texas roadhouse îmi face cu ochiul rău de tot… 😉

PS: povestea de pe site e chiar interesantă… dacă vă roade curiozitatea.

One Response to Catering #labirou SheChef în Oradea

  1. Și uite că au ajuns și la scumpirea meniului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *