Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Bărbatul modern, viziunea Farmec

Sep
30

Nu știu alții cum sunt, dar mie mi-a plăcut la nebunie campania din luna asta cu BĂRBATUL FARMEC – Vânător… Cu mesaje uber-funny imprimate pe tricouri și trimise-n cele patru zări ale țării, s-a creat o faină atmosferă în social media. Multă lume a-nceput să-și dea cu părerea despre cum ar trebui să fie bărbatul secolului XXI (mesajele pentru bărbați: Vânezi, nu vânezi, vremea căprioarelor trece, iar pentru femei Nu sunt o pradă ușoară).

Ce mi-a plăcut, în spatele poveștii cu vânătorul, au fost cuvintele ÎNCREDERE MASCULINĂ. Pentru că, în viziunea mea, bărbatul modern are încredere în el. Nu la modul exagerat, să nu mă înțelegeți greșit – poate da în altceva – ci atâta câtă trebuie (aurita cale de mijloc – fără excese). Și bărbatul ăsta modern știe să aibă grijă de el (din nou, nimic exagerat), așadar apelează și la produse de genul celor de la Farmec.

Iar pentru că toate produsele astea noi trebuiau încercate, i-am comandat iubitului meu gama cea nouă (pe care o găsiți frumos prezentată aici). De care deja s-a arătat tare interesat, mai ales pentru că folosea unele produse (deodorantul și gelul de duș). Așa că nu e o idee deloc rea să facem un cadou celor dragi de sex masculin (soți, iubiți, frați sau tați), surprinzându-i cu produse de calitate, marca Farmec! 😉

Și dacă tot v-am povestit despre ce găsiți pe site, veți observa că acesta s-a schimbat la față… personal îmi place foarte mult noul aspect – accentul e pe produse (care sunt mult mai ușor de găsit și datorită filtrelor de căutare – good job, people!). Produsele noi au și ele o secțiune dedicată (tot ca să nu mai „săpați” după ele), iar dacă aveți nevoie de sugestii… ei bine, și la asta s-au gândit – totul e la un clic distanță!

PS: fetelor, dacă faceți cadouri băieților, vă puteți și voi răsfăța cu noile bijuterii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *