Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

ArtEmotion în casă nouă – STAGE

May
08

După cum se vedeţi bine din titlu, azi vă povestesc despre noul local unde s-a mutat Asociaţia ArtEmotion. Da, aţi citit bine, simpaticii orădeni şi-au mutat cuibul în Stage (Muzeu), adică într-un beci de sub muzeul Iosif Vulcan de pe strada cu acelaşi nume (vis-a-vis de Clubul FC Bihor). Aşadar, toate spectacolele marca ArtEmotion se vor ţine aici! 🙂

Şi pentru că mă ştiţi că-s o curioasă şi nu mă pot abţine de la testat lucruri noi, am dat şi eu o fugă în pauza de prânz la o pizza (pentru că e musai să ştiţi că orice pizza e la promoţie, adică la 10 lei) şi un ceai. Am testat o pizza cu ton şi lămâie (one of my favorites), pe care nu pot să mi-o comand decât atunci când merg singură, pentru că lui IUBI nu-i place peştele pe pizza. :)) Deci pizza am mâncat (v-o recomand pe această cale!), ceai negru cu lapte am băut şi cel mai important, am ascultat multă muzică bună. Urmează să testez locul mâine seară, cel mai probabil, pentru că finala Ligii Cupei Europene se dă şi în STAGE şi evident, trebuie să văd un spectacol nou marca ArtEmotion.

5 Responses to ArtEmotion în casă nouă – STAGE

  1. scaunele si mesele joase sunt moartea consumului, ca sa zic asa.

  2. Mi-a zis Cristi mai multe cu cateva ore in urma. Speram sa fie ceva mai mult pentru artisti, cu preturi mici, la fel ca in Astoria.

    O sa fac o vizita, desi nu cred ca ma va castiga…

    • Măi, nu ştii până nu încerci. Oricum îţi recomand să vezi un spectacol de teatru la ei, chiar merită! 😉

  3. Pingback: Inghetata la cuptor in Stage! - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *