Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Am pedalat la SkirtBike #Oradea!

Sep
03

De câte ori întârzii cu vreo relatare post-eveniment, am aceeași scuză: sunt ardeleancă! (și da, merge de fiecare dată!). Și uite c-au trecut deja 3 zile de la frumosul eveniment la care-am pedalat de mama focului – prima ediție SkirtBike Oradea.

Ne-am adunat duminică în Parcul Magnolia din Rogerius peste 200 de doamne, domnișoare și copilițe (da, am văzut o mulțime de fetițe pe biciclete roz-bonbon) – știu câte am fost deoarece am participat la tombola pentru a câștiga premiile puse la dispoziție de către organizatori (și am primit număr de ordine)… Premiul cel mare, pe lângă multe atracții oferite (plăsuțe de la Primăria Oradea, bijou-uri de la Laura Ciobanu, cosmetice Alpa Est sau câte și mai câte), era o bicicletă Pegas de la BCR. Moaaamă, cum arăta bicicleta aia… mda, am salivat vreo oră uitându-mă la ea, și am fost chiar foarte aproape s-o înhaț.

Dar destule despre premii, că nu ăla a fost scopul prezenței mele acolo (OK, a fost scopul secundar). Sincer, pe locul 1 se afla curiozitatea: avem bicicliste prin oraș? Cum arată? Cum le arată bicicletele? Sunt cochete, se aranjează? Ei bine, curiozitatea mi-a fost satisfăcută cu vârf și îndesat – evenimentul a fost unul reușit, ne-am strâns o mulțime (cam 200) de fete dornice de aventuri cochete pe două roți. Pe tot traseul am fost flancate de amabilii polițiști (da, ne cerem scuze orădenilor că le-am dat peste cap traficul), și ne-am distrat pedalând. Ne-am oprit la Cetate, la pauză de poze și hidratare… Fotografii mai multe vedeți aici.

Mi-a plăcut tare mult evenimentul și îmi doresc să devină o tradiție în orașul nostru! 🙂

One Response to Am pedalat la SkirtBike #Oradea!

  1. E frumos-e curajos-e balet plin de gratios cu skirt, simbol evaporat, multam ca m-am jucat ritmat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *