Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ad Hoc – Hibernal

Dec
21

Mâine, joi 22 decembrie, menestrelii orădeni de la trupa Ad Hoc vă aşteaptă la o cântare de iarnă (cum altfel? 😉 ) în Moszkva Cafe, de la ora 21.00. Din anunţul oficial, vă spun că trubadurii ne pregătesc, pe lângă repertoriul obişnuit de muzică medievală, şi nişte surprize pe care doresc să le dezvăluie doar în seara concertului! Intrarea costă 10 lei.

Anul 2011 a fost un an plin de activitate pentru AD HOC. După primele concerte în formula nouă de 7 instrumentiști, trubadurii au avut onoarea de a concerta în turneul național de Saint Patrick’s Day alături de trupa irlandeză CORAS. După noi modificări care au adus transformarea concertului AD HOC într-un veritabil spectacol medieval, se impunea prezența pe scenele festivalurilor medievale din țară, ceea ce s-a și întâmplat pe parcursul întregii veri. După mult cântec, fie pe scene, fie între cavaleri, fie cu alți trubaduri, sfârșitul verii a adus, printre multe prietenii noi și colaborarea cu cimpoierii de la Bordo Sarkany Regizene Rend din Debrecen la câteva festivaluri medievale dar și prezența trupei la festivaluri main-stream, cum ar fi Festivalul Dilema Veche de la Alba Iulia. Drumul fiind acum deschis pentru publicul larg, trupa a continuat să-și îmbunătățească spectacolul, acesta incluzând acum și jocuri medievale, animație pe catalige, căsătorii medievale și alte activități caracteristice unei „cete medievale cu cântec”. Și sezonul de toamnă a fost unul activ pentru AD HOC, când au urcat pe scenă la toate Festivalurile PRO ISTORIA FEST alături de trupa SISTEM și alte nume mari din show bizz-ul românesc.

One Response to Ad Hoc – Hibernal

  1. Eu am ascultat Ad-hoc pe Youtube. Si chitara clasica m-a facut sa ma uit dupa lauta (alauta) (exemplu Tudor Gheorghe) si am dat de acestia doi :

    http://www.acri.ro/duocontinuo.html

    Artizan stil, precum Ad-hoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *