Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

7 idei după Digital Days 2019

Nov
06

dd20192S-a încheiat cea de-a treia ediție a Digital Days, și eu nu pot decât să remarc faptul că a fost o ediție de succes, cu prezentări foarte bune, cu întrebări și public fain și cu networking de calitate. N-o mai lungesc cu introducerea și vă prezint mai jos câte o idee din fiecare discurs:

  • Grow.google – cursuri gratuite în diverse domenii, puse la dispoziție de Google. (Sorin Sfetcu, SEED Manager la Google)
  • Avem minți puternic intenționale – citim constant intenții. Credem despre noi că suntem foarte buni la a citi pe ceilalți (și ne înșelăm, evident!). (Nansi Lungu, Behavior Analyst la Bitdefender)
  • Storytelling către publicul potrivit (Alex Negrea, Social Media Marketing Expert)
  • 3 direcții pentru AI în Marketingul dogital: Experiența îmbunătățită pentru utilizator, Generarea automată de conținut și Îmbunătățirea chatbots. (Alexandra Cernian, Profesor, Trainer & Senior Consultant)
  • Atenție la Customer Care – pentru că cele mai multe reclamații vin de la clienții nemulțumiți. (Tudor Galoș, Senior Business Consultant GDPR)
  • Content Marketing va deveni Content Selling. (Elena Badea, Managing Partner Valoria)
  • Hooking point – mesajul pe care-l transmiți să n-aibă „burtă”, să fie consistent. (Mircea Bravo, Vlogger)

Mă bucur mult că am fost în sală și am văzut live toate aceste discursuri!

Iar în încheiere nu pot să spun decât atât: ștacheta e foarte sus. Din toate punctele de vedere, aceasta a fost cea mai bună ediție a evenimentului. Abia aștept să văd ce urmează!

PS: dacă vă mai zic și că m-am pozat cu Mircea Bravo și c-am urcat pe scenă fiindcă am câștigat unul dintre premiile puse la bătaie de organizatori (un ceas Fitbit Versa), vă dați seama cu siguranță de cât de fericită m-am întors de la conferință! 🙂

dd2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *