Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

5 Minutes Bride – despre primul event de networking pentru mirese

Oct
31

Să nu care cumva să credeți c-am lipsit nemotivat zilele astea de pe blog, vă povestesc mâine-poimâine noutățile, dar am rămas datoare cu relatarea despre evenimentul la care-am participat weekend-ul trecut, și anume: primul event de networking pentru viitoarele mirese din Oradea. Acuma, știți povestea… târguri au mai fost, ce aduce nou 5 Minutes Bride? 🙂

În primul rând, e o întâlnire de tip networking: iei loc la masă și întrebi tot ce-ți trece prin cap despre eventualele probleme/dileme pe care le ai referitoare la ziua Z. Eu, de la intrare, m-am „împiedicat” de standul BENVENUTTI, unde niște pantofi roșii din lac mi-au atras privirea, și-am decis atunci, pe loc, că eu n-am să port pantofi albi la nuntă! Mai apoi am nimerit la Estetica Glamour, unde întrebările mele (și n-au fost puține, credeți-mă) au fost tratate cu maxim interes și răspunsurile foarte profi, apoi am ajuns la preferatele mele: Patisserie La Foule, cu candy-barul inspirat de Paris și la Atelier Splendor, unde am mai mișunat și-am pierdut vremea în mod util, degustând minunatele patiserii sau punând întrebări despre THE DRESS.

În al doilea rând, nimeni nu agasează pe nimeni: ceri pliante dacă vrei, servești – dacă vrei, pui întrebări – dacă vrei. Eu am jucat un mic joc cu câțiva expozanți: i-am provocat să-mi spună despre business-ul lor, de ce ar trebui să-i aleg. Maaan, cât de bine îți pică să vii la Toastmasters, să exersezi (asta dacă nu ești un om foarte bun de vânzări…).

Am admirat apoi decorațiunile de pe mese și mâncărurile alese de la Hilton, am sorbit dintr-un pahar cu Mimoza, am mai făcut poze, am mai mâncat un macaron de la Cristina și m-am trezit că trecuseră două ore și eu tot acolo eram… dar știți cum se zice: timpul zboară când te distrezi!

Închei cu felicitări organizatorilor, pentru că pariez că toate fetele de-acolo s-au simțit bine, în compania nu a furnizorilor, ci a potențialilor prieteni alături de care își vor planifica marele eveniment. Așadar, sper să mai primesc astfel de invitații!

*sursa foto + alte poze minunate: aici.

PS: pentru curioși, pregătesc și-un mic interviu despre minunea-minunilor: Patisserie La Foule. Stay tuned. 🙂

One Response to 5 Minutes Bride – despre primul event de networking pentru mirese

  1. Ne bucuram ca te-ai simtit bine si ca ai fost alaturi de noi la prima editie 5 Minutes Bride !

    Te mai asteptam cu mare drag salon si la alte evenimente minunate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *