Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Vine Summer Garden & Grill în Oradea

Jun
23

vine summer garden & grillImaginați-vă următorul decor: seară răcoroasă de început de vară, o terasă liniștită, departe de zgomotele traficului, scaune comode, mirosuri îmbietoare – plus o porție uriașă de costițe barbecue în față, un vin aromat în pahar – toate acompaniate de jazz. Rewind: stai, costițe și jazz? Acum o lună nu mi-aș fi închipuit așa ceva, dar se pare că e o combinație reușită – așa aș descrie cel mai bine localul pe care l-am vizitat la deschiderea sezonului de vară, VINE SUMMER GARDEN & GRILL – situat pe str. Cloșca, nr. 50.

mancare-vine summer garden & grillAm acceptat cu bucurie invitația de-a merge la deschiderea terasei, mai ales că vremea caldă din acea perioadă ne scotea tot mai des din casă. Am ajuns la ora stabilită, și am fost primiți de un ospătar deosebit de amabil, care ne-a dus la masa rezervată. Uitându-ne prin meniu, am ales destul de repede: mie mi-au făcut cu ochii aripioarele cu cartofi wedges, iar soțul a ales costițe cu sos barbecue și cartofi la cuptor cu rozmarin (plus o bere și un vin). N-am așteptat mult să apară mâncarea, iar chelnerul a fost mereu pe fază la toate doleanțele noastre – mi s-a făcut un pic răcoare, am primit pătură.

Cei de la Cosmopolitan Vibe își începuseră concertul, vinul din pahar deosebit… atmosfera era idilică. Toate ca toate, dar când a venit mâncarea… wow. N-am văzut încă așa platou cu costițe și jur că primul meu gând a fost să sar de urgență pe mâncarea bărbatului. Nu că aripioarele mele arătau mai prejos, să ne înțelegem! Alegerile au fost cum nu se poate mai inspirate, și dacă înainte aș fi avut îndoieli cu privire la potrivirea de arome… muzicale, acestea s-au risipit cât ai zice… bbq!

Locul arată trăsnet, mâncarea e gustoasă, muzica (fac serate de jazz în mod constant)… se îmbină de excepție, e locul unde-am să mai merg vara asta, cu siguranță. Grădina o vedeți aici. Iar aici sunt poze cu interiorul restaurantului. Mulțumim gazdelor pentru tratație: vom reveni! 🙂

2 Responses to Vine Summer Garden & Grill în Oradea

  1. Ioana,

    Multumim frumos pentru aprecieri, incercam sa cream pentru toti clientii nostri o atmosfera deosebita.

    Va asteptam mereu cu mult drag!

  2. Shot-plot-pivot ? Diez-jazz-miez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *