Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Turistă în #oradeanoastra

Sep
04

15 Responses to Turistă în #oradeanoastra

 1. concord cu voi in plin,nepasarea,pt minunata arhitectura a orasului nostru,ar fi cazul,ca cine e competent sa isi ia raspunderea cit mai repede si sa salveze, salvabilul ,pina nu e prea tirziu,,

  • Oradea e frumoasă, dar în paragină. Şi-atâta timp cât aleşii se ocupă de pus bănci şi copaci ornamentali şi nu de reparaţiile clădirilor de patrimoniu (care, apropo, stau să cadă-n cap orădenilor), ei bine… ne cam merităm soarta.

 2. Frumos articol, multumesc 🙂 . Acum imi pare rau ca nu am fost cu voi dar mi-ar placea sa pot cumpara de undeva un ghid cu arhitectura si obiective arhitecturale ale orasului. Stii cumva unde as gasi asa ceva?
  Inca odata multumesc.

  • Mă bucur că ţi-a plăcut, Alin! Aceasta e doar prima serie de “plimbări” prin oraşul nostru, deci poţi să ne urmăreşti pe twitter sau FB, şi vei fi la curent cu detalii viitoare. 🙂
   În ceea ce priveşte cărţi despre arhitectura oraşului, eu am acum “Memoria caselor” a lui Liviu Borcea, însă nu ştiu dacă se mai găseşte spre a fi cumpărată (eu am primit-o pe a mea în urmă cu 6 ani). Poţi încerca la Humanitas sau Gutenberg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *