Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Toţi orădenii să strige PREZENT!

Oct
24

De ceva vreme, Cristi tot încearcă să atragă atenţia orădenilor cu un subiect la care am putea ieşi în faţă foarte uşor, pentru a spori vizibilitatea oraşului nostru drag. Un fotograf profesionist a înscris o frumoasă poză din Oradea pe un forum de arhitectură şi urbanism, Skyscraper City, unde ocupă un loc extrem de bun, dacă ţinem cont de faptul că primele oraşe sunt metropole internaţionale de renume. De când a scris Cristi despre subiect şi până acum, a şi urcat un loc în top. Ca să n-o mai lungesc foarte tare, banner-ul ocupă locul 16, momentan, dar cred că putem cu uşurinţă să urcăm în top 10 dacă ne ambiţionăm oleacă! 😉

Tot ce trebuie să faceţi e să vă faceţi cont pentru a putea comenta şi vota banner-ul nostru favorit (şi altele, fireşte, căci sunt nişte poze care-ţi taie cu adevărat respiraţia), treabă care nu durează mai mult de 1 minut, şi-apoi, evident, recomandaţi forumul prietenilor. Ziceţi voi, nu-i fain că suntem acolo sus, şi puţini ştim despre asta? haideţi să facem niţică “lobby”, vorba lui Cristi, şi poate-poate ne trezim colea, mai fruntaşi!

PS: mai multe poze de la Gabriel Popa, fotograful, aveţi aici. 🙂

6 Responses to Toţi orădenii să strige PREZENT!

  1. cand a fost postat a reusit sa atinga nota 4.32, si a fost pe locul 8, dar a scazut.

    • Oh, nu ştiam asta. Sper că reuşim s-o resuscităm… 🙂

    • Stiu. Tocmai din cauza asta m-am si hotarat sa fac postul pentru ca eu cred ca a fost votata “down” de catre unii care sa doreasca sa fie orasele lor mai sus. Altfel e inexplicabil cum a putut sa scada atat de tare. Dar nu-i nimic, compensam!

  2. Ahoooooy… prezent. Vive le Nagyvarad!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *