Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Tentații dulci: Marta’s Gift, #Oradea

Oct
25

Când a venit cutia misterioasă, în atenția mea, s-a lăsat tăcere în birou. Scria doar atât: proaspăt și delicios. Undeva, tot pe cutie, mai scria și Marta’s Gift.

N-am auzit de această companie, nu știam cu ce se ocupă – dar un lucru era sigur – părea ceva bun înăuntru!! 🙂

Drept e că nu-mi ușurez munca de a mă menține în formă (după cum mă lamentez, uneori, chiar și-aici, pe blog), lăudându-mă cu cât de mult îmi place ciocolata și dulciurile, sau cu rețetele de prăjituri pe care le tot încerc (sperând că dacă pierd vremea făcându-le, nu voi pierde vremea și mâncându-le: FALS!). Și-a venit acum acest pachet, pe care l-am deschis cu grijă, acasă. Înăuntru, să vezi și să nu crezi: macaroons delicioase, cookies cu unt de arahide, bomboane din boabe de cafea glazurate cu ciocolată amăruie și cea mai plăcută surpriză pentru papilele mele gustative: bomboane de ciocolată albă cu unt de arahide. Nu vreți să știți ce luptă s-a dat în mine în noaptea aceea, să nu devorez întreg pachetul.

Mi-a plăcut, pe lângă gustul de „adevărat” al dulciurilor – pe care-l recunoști, dacă mănânci și pregătești suficient de multe (ca mine, în ultima perioadă), felul în care erau ambalate toate produsele. Nu doar că erau legate elegant, cu decorații subtile și cu bun gust, dar le-am refolosit pe toate prin casă – în cea de la bomboanele de ciocolată albă, spre exemplu, mi-au intrat niște zorzoane.

Am aflat apoi, de pe site, că sunt o companie orădeană, care oferă cadouri cu suflet celor ce au nevoie de-o pauză dulce. Sunt produse de casă, fără termen de valabilitate de ani de zile, care se produc doar cu o zi înainte de a fi livrate. O chestie care merită, iarăși, pomenită, e faptul că ambalajele sunt toate făcute „de mână”, realizate si accesorizate furnizate de către tinerele din programul “Beauty from Ashes” din cadrul Asociației de Asistență Socială și Comunitară Agape.

Dacă aveți de făcut un cadou din suflet, unei persoane dragi, recomand cu drag Marta’s Gift. Puteți descărca de aici catalogul de produse, ca să vedeți combinațiile pe care le au sau de ce nu, fiți inventivi. Un mic dulce n-a făcut rău nimănui, niciodată! 🙂

4 Responses to Tentații dulci: Marta’s Gift, #Oradea

  1. Arată foarte bine catalogul lor de prezentare, iar produsele par apetisante. 😀

  2. M-am uitat asa ca nou ( cautator de cadou ) si-am ramas fara ecou ( tarta-marta, pret tablou ).

  3. Reclama : (sper s-o ia in seama )
    Suta la suta in Martha Gift, cum sa ajunga pana acasa , pe sest se devoreaza-n lift si gifty-gifty pui la masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *