Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Târguri, târguşoare, târguleţe

Dec
14

Da, e Crăciun, sărbătoarea mea preferată din an. Totodată, oportunitate masivă pentru deţinătorii de afaceri mici şi mijlocii să mai iasă la o vânzare, ceva… Dar mie tot îmi place ce se întâmplă în perioada asta prin urbe. Aşa că, n-o mai lungesc şi vă prezint oferta care se prezintă, începând de mâine, în orăşelul nostru drag! 🙂

  • Târg de Artă şi Cadouri Handmade (La Galeria de Arte Vizuale, pe Corso)

Uniunea Artiştilor Plastici, Filiala Oradea şi Brio collection organizează primul Târg de Artă şi Cadouri handmade de Crăciun din Oradea la Galeria de Arte Vizuale. Evenimentul va avea loc între 15-23 decembrie, iar locaţia va fi Galeria de Arte Vizuale de pe strada Republicii nr.15. Orarul de funcţionare va fi: 10-18, inclusiv sâmbăta şi duminica. Accesul publicului e gratuit. Organizatorii ne aşteaptă în număr cât mai mare, pentru a forma o tradiţie din organizarea a cât mai multe evenimente de acest gen la Galeria de Arte Vizuale din Oradea.

  • Târg de Crăciun la Hotel Ramada

Cei de la Hotel Ramada ne aşteaptă cu bunătăţi la grill, vin fiert, multă voie bună şi colinde pentru a petrece cu prietenii şi pentru a ne bucura de mâncăruri delicioase lângă primul brad de Crăciun împodobit de Ramada Oradea!
În 24 decembrie invitatul special va fi Moş Crăciun! Iată programul târgului:
15 – 16 Decembrie 17:00 – 21:00 Târg de Crăciun
17 – 19 Decembrie 17:00 – 23:00 Târg de Crăciun
17:00 – 21:00 Colinde live
20 – 24 Decembrie 17:00 – 21:00 Târg de Crăciun
24 Decembrie 14:00 Moș Crăciun sosește la Ramada Oradea

No, eu, una abia aştept să mă delectez cu bunătăţile tradiţionale! Ne vedem la tââârg! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *