Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

şi era tot GALBEN!

Jun
09

Una scurtă, despre fenomenul meteo deosebit de drăguţ ce s-a abătut asupra Oradiei aseară, înainte de apus. După o ploaie scurtă de vară, cu stropi mari, a cărei victimă am fost şi eu, iată că la puţin timp după aceea cerul oraşului s-a făcut, nici mai mult, nici mai puţin, decât GALBEN.

Bine-bine, prima mea teorie ar fi că cineva, acolo sus, ar fi ascultat melodia mea preferată de la Coldplay, şi ar fi vrut să-mi facă o surpriză (că tot vine ZIUA MIA!), dar nu cred c-o fi asta. Alţii au zis că-i de la YellowFest, sau aniversarea de un an a Yellow Submarine, că tot vine acuş, peste noi. Alţii, mai fani cooking a la Hădean, au zis că sigur cerul o fi mâncat ceapă şi acum i-e rău… iar fanii House au zis clar: the sky is having a kidney failure. :))

Atâtea presupuneri, dom’le, pentru un fenomen atât de drăguţ… Da’ acuma, ca să nu mor proastă: îmi zice şi mie cineva de ce-a fost ieri cerul galben? Mulţam anticipat! 🙂

PS: poza-i făcută de Miri, că ea a fost mai rapidă la pus mâna pe aparat! (Iar eu nu mi-am găsit bateriile, apoi încărcătorul, apoi s-a înnoptat! 😀 )

11 Responses to şi era tot GALBEN!

  1. Nu le am cu fenomenele astea, dar tind sa-ti dau dreptatea – se auzea pe acolo, pe sus Coldplay.

  2. Nu contează motivul, important că era galben! 😀 😀 😀 :X

  3. Cred că are legătură cu reflexia luminii întrepătrunsă de picăturile de ploaie. Ca şi atunci când se formează curcubeul, numai că atunci era apusul şi s-a împrăştiat culoarea.

  4. Cerul nu a fost galben, norii au fost galbeni. 🙂

  5. bine bine, dar e liver failure 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *