Secretele limbajului nonverbal

Tuesday, March 13, 2012
Event_Oradea

Că oamenii (şi nu numai) comunică nu doar prin cuvinte, o ştiam cu toţii deja. Dar de când cu pasiunea pentru limbajul nonverbal, născută la unii de serialul “Lie to Me”, ei bine, toată lumea numai despre asta vorbeşte. E bine să încerci să fii atent la limbajul nonverbal al partenerului de discuţie, deoarece acesta trădează, de cele mai multe ori, starea lui interioară şi-ţi poate oferi indicii cu privire la numeroase emoţii. Dar cum să faci să-nveţi legea aceasta a limbajului nonverbal?

Cel mai simplu răspuns posibil e: hai la un training! Iar acum e şansa orădenilor s-o facă, deoarece o firmă neaoşă, din Bihor, organizează un astfel de training. Sâmbătă, 17 martie, cu începere de la ora 10, avem posibilitatea de-a participa la trainingul intitulat “Secretele limbajului nonverbal”, care va fi susţinut de Ronald Borsi. Printre cele mai importante lucruri pe care le vom putea afla sâmbătă, se numără următoarele:

- Vei putea “citi” oamenii din jurul tău;

- Îţi vei da seama mai usor când cineva minte;

- Vei şti când o persoană de sex opus este atrasă de tine;

- Vei şti mai repede dacă un partener de afaceri este de încredere;

- Vei avea mai mare succes la interviuri şi negocieri;

- Vei putea deveni un vânzător mai bun;

- Vei putea deveni mai convingător.

Trainingul se va ţine la Start Business Center (în spatele Clădirii ITM Oradea), sâmbătă, 17 martie, de la ora 10. Taxa de participare e de 120 de lei, iar formularul de înscriere îl puteţi găsi aici (locurile sunt limitate!). Pentru informaţii suplimentare, puteţi suna la acest număr de telefon: 0753/050.938.

Ne vedem, aşadar! ;)

2 Comments

 1. Ioana Maria Muresan says:

  Buna,

  In acest weekend nu pot participa, am seminar de tango. Cand se reia seminarul din acest weekend.

  O zi frumoasa !

  Ioana

  1. Ioana S says:

   De reluat, cel mai probabil se va relua lunile viitoare… Să vedem cum place publicului! :)

Leave a Reply