Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Scoatem fustele la plimbare pe biciclete – SkirtBike Oradea

Aug
26

Când primești o astfel de propunere, mai ales dacă-ți place să te dai cu bița, n-ai cum să refuzi, și zici din start: unde mă prezint? 🙂

Așadar, azi vă povestesc despre o invitație năstrușnică: fetelor din Oradea, scoateți fustele la plimbare pe biciclete – duminică, 31 august, de la ora 14 ne întâlnim în Cartierul Rogerius (Parcul Magnolia), de unde vom porni în plimbare să bifăm punctele de interes din frumosul oraș de pe malul Crișului Repede!

SkirtBike Oradea este un eveniment social ce promovează ciclismul în rândul femeilor, oferind o alternativă colorată acestei activități cu scopul de a stimula creșterea gradului de utilizare a bicicletei ca mijloc de transport.

Acest eveniment este organizat din anul 2010, devenind un eveniment recunoscut și apreciat la nivel național. Rând pe rând orașe precum Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iași, Sibiu, Timișoara au devenit parte integrantă a acestei mișcări.

Prin urmare… fetelor, avem întâlnire duminică la SkirtBike. Scoateți fustele la soare, scoateți și bicicletele din dotare și haideți să ne mișcăm puțin!

Puteți să-i urmăriți pe organizatori pe contul oficial de facebook și instagram.

În foto, alături de prietena mea, Alina. 🙂

One Response to Scoatem fustele la plimbare pe biciclete – SkirtBike Oradea

  1. Pingback: Am pedalat la SkirtBike #Oradea! - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *