Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Schimbarea la… blog

Aug
16

Fidelă principiului “aş face orice, numai ce trebuie, NU!”, în seara asta mi-a apărut brusc şi subit în cap ideea că trebuie să-mi schimb tema de la blog. Între noi fie vorba, am o traducere aproape urgentă de făcut, dar de câteva zile mă tot  fofilez (ba că nu-i bun netul, ba că sigur scap de corvoadă, ba că vin extratereştrii – cum sunt sigură că vă gândiţi şi voi, când e de făcut lucrul asap). 

De vreo trei ceasuri caut teme, instalez, dau preview-uri, zici că aş selecta candidaţii după CV. Şi până acum, mai nimeni nu mi-a făcut cu ochiul cum mi-a făcut tema ici de faţă, care va apărea de-acum încolo o perioadă (sper doar să nu fie ca la ringtone-uri, pe care le schimb lunar – atâta-mi sună telefonul, încât mă acresc de melodie). Dar dacă e s-o spun şi pe cea dreaptă, mi se cam acrise de mov. Toată distracţia cu “start wearing purple” o fi fost ea bună o perioadă, dar şi ce-i mult strică, nu? În plus, într-un discurs la Toastmasters am aflat că movul e culoarea… celor simpatici, ca s-o zic aşa, deci tăiem movul şi întâmpinăm o temă ceva mai optimistă şi mai girlie, sper.

PS: feedback is always appreciated, so… 🙂

13 Responses to Schimbarea la… blog

 1. We like it. Va trebui și eu să fac mișcarea asta săptămâna viitoare. Cu Cristi ai vorbit pentru schimbare? 🙂

  • Cu el ar fi trebuit să vorbesc, da’ nu l-am găsit fix aseară. He’s the guy to do it, mie mi-a făcut minuni! 😀

 2. Pe langa optimist, pare si cuminte. Sigur e al tau? 😉

 3. Pe mine ma enerveaza social share. Eu is PRO ca sa fie sub articol 🙂

  • Mie tocmai asta nu-mi place, să nu le văd în permanenţă lângă ceea ce citesc. Repede mă decid dacă le dau mai departe sau nu! 😉

 4. Eu as prefera sa vad un super articol decat o noua tema, nu de alta dar sunt adepta simplitati, nu vreau sa intelegi altceva…

 5. nu-mi place fontul in care sunt scrise titlurile articolelor, dar in rest e bun.mi se pare ca arata mai bine ca precedentul!

  • Da, e olecuţă cam înflorit… I’ll have my IT guy check it out (pe mine mă depăşeşte!). :))
   Merci de feedback!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *