Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Pentru părul din reclame…

Jun
23

De câteva zile ascult pe repeat o melodie veselă, de vară și îndrăgosteală. Tipa e simpatică-foc, iar versurile la fel (Ana Odagiu, NOI DOI). E catchy, ce mai!

Și cum stau și fredonez peste tot (mai ales în baie, când mă aranjez), iubi a râs la versurile cu „pentru părul din reclame” și mi-a zis… ca în reclamele cu Farmec, nu? 🙂

Ta-daaa! Exact ca în reclame vom avea părul începând din luna iunie, pentru că cei de la Farmec nu s-au culcat pe-o ureche, ci ne-au pregătit noi aliați împotriva părului rebel – o gamă prețioasă, cu ulei de Argan: gama Argan Plus.

Noile produse au la bază uleiul de argan, un ingredient extrem de valoros supranumit și „aurul marocan”, folosit de secole de aceștia pentru îngrijirea pielii, a părului sau chiar și în dieta zilnică. Puteți citi mai multe informații despre lichidul prețios aici (sunt beneficii nu doar pentru păr, ci și pentru ten, piele și surpriză – are și proprietăți medicinale).

Am început să testez produsele din noua gamă, iar de la început m-a fermecat serul – e un ulei hidratant de tip leave-in, se aplică cu palmele pe părul uscat – miroase bine și îmblânzește coama rebelă (cel puțin pe-a mea – știți povestea cu podoaba mea capilară „struțo-cămilă” – nici creț, nici lins). Șamponului îi mai las puțin timp, pentru că tocmai termin un tratament antimătreață pe care îl fac deja a doua oară (câte o cură de 4 luni pe an, cu tratamentul antimătreață cu ichtiol, tot de la Farmec). Și pe lângă toate beneficiile, unul foarte important e prețul – gama Argan Plus are prețuri accesibile – așa că nu mai aveți nicio scuză! Fete și băieți, de-acum părul nu ne mai face figuri. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *