Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Oscars 2017, câteva gânduri despre nominalizări

Feb
26
oscar-logo-85th-awards-pressThis is it! Sau cum s-ar zice, seara aia pe care o aștept cu mare entuziasm în fiecare an: seara magică a OscarurilorVoi începe cu o confesiune. Al doilea lucru la care m-am gândit… adică al treilea… adică în top zece când am aflat că voi avea un bebe, anul trecut, a fost următorul: pentru că sigur mă voi trezi noaptea, o să am un antrenament perfect pentru Australian Open, Oscaruri și toate competițiile sportive pe care vreau să le văd, dar nu apuc pentru că încep pe la 2 noaptea. Dar n-am luat în calcul următorul aspect: m-a binecuvântat cel de sus cu un copil minunat care, pe lângă faptul că e cuminte, doarme nopțile! De la 11-12 noaptea doarme tun până dimineața! 🙂
Revenim. Anul ăsta, ca niciodată, am văzut multe dintre filmele nominalizate (fără Lion, Nocturnal Animals, Fantastic Beasts, și unele filme de desene animate pe care nu le-am găsit)… Am profitat la maxim de faptul că sunt acasă cu bebe Alex și am făcut maratoane după maratoane de film. Azi-dimineață am mai văzut Moana și gata. Părerea mea e că mai toate filmele nominalizate la Best Picture sunt minunate – cu o mențiune în plus pentru Manchester by the Sea, la care am plâns cu sughițuri.
Sincer, prevăd o seară LA LA LAND, dar nominalizările mele ar fi următoarele:

Best Picture: La La Land.
Actor in a Leading Role: Casey Affleck
Actress in a Leading Role: Emma Stone
Actor in a Supporting Role: Mahershala Ali
Actress in a Supporting Role: Viola Davis
Animated Feature Film: Zootopia
Directing: Damien Chazelle
Original Screenplay: La La Land
Adapted Screenplay: Moonlight
Foreign Language Film: merg pe țară aici, Iran. Nu am văzut nimic…
Sound Editing: La La Land
Sound Mixing: La La Land
Visual Effects: Rogue One: A Star Wars Story
Film Editing: La La Land
Original Score: La La Land
Original Song: City of Stars
Production Design: La La Land
Cinematography: La La Land
Costume Design: Fantastic Beasts
 
Mai sunt categorii, dar îmi ajung atâtea previziuni penru o seară… doar nu vreau să mă transform într-o mama Omida. Îmi doresc să văd ceremonia, dar sincer, pentru că fiul meu mă răsfață cu nopți întregi de somn, nu văd de ce aș pierde una doar așa… În plus, mâine trebuie să fiu proaspătă pentru omulețul meu, să-i cânt și să ne jucăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *