Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

O victorie muncită

Feb
10

Cum recunoşteam acum câteva zile, a-nceput să-mi placă baschetul, cu predilecţie cel orădean. Ei bine, aseară CSM-ul a avut meci cu BC Mureş. Meci greu, ai noştri veneau după o serie destul de neagră (săptămâna trecută au luat bătăiţă de la Mobitelco după un meci frumos, care putea produce o surpriză), iar o victorie era esenţială, măcar pentru moral. În vreme ce echipele erau introduse în arenă, mi-am dat seama că primul meci pe care l-am văzut live a fost tot cu Mureşul, acum un an şi ceva, şi fusese un meci tare urât pentru noi, îmi amintesc că fusesem tare dezamăgită).

Lucrurile n-au stat la fel aseară, pentru că CSM-ul zburda efectiv pe teren (scor final CSM Oradea – BC Mureş 90 – 80)! După primele câteva minute, tabela arăta un şocant 10 la 1 în favoarea gazdelor, şi mie, personal, nu-mi venea să cred că băieţii sunt atât de montaţi… Le ieşea absolut tot, aruncări de la distanţă, coşuri de sub panou, tot, tot, iar oamenii care m-au impresionat cel mai mult au fost Lupusavei şi Pesic, cel din urmă având o serie de reuşite care-a ridicat sala în picioare. Nu ştiu sigur de ce a lipsit Navickas, însă băieţii s-au descurcat onorabil şi fără el. Pe de altă parte, mureşenii nu s-au regăsit. Abia pe final de meci au început să mişte ceva mai convingător, însă cred că din cauză orădenii au lăsat garda jos, având deja un avantaj considerabil pe tabelă. Sala putea fi mai plină, dar galeria şi-a făcut simţită prezenţa, şi asta a făcut foarte bine echipei, cred eu! 😀

Etapa următoare orădenii se odihnesc (ar fi avut meci cu o echipă care s-a retras în pauza competiţională), cu gândul la Final Four-ul ce-i aşteaptă… Tot ce pot să-mi doresc e ca ei să facă şi acolo o impresie bună, pentru că echipă avem, lipseşte cupa!

One Response to O victorie muncită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *