Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

O toamnă bogată la #Oradea

Aug
30

Deşi ador vara şi căldurile, lipsa tot mai acută de activităţi şi-a făcut simţită prezenţa, astfel că aştept cu nerăbdare să-nceapă luna septembrie, pentru că Oradea va fi un adevărat punct de atracţie. Să-nceapă toamna:

  • În ultima săptămână de august, primele zile din septembrie avem un festival inedit de documentare proiectate în aer liber, pe Corso. Evident, intrarea e liberă, veniţi cu mic cu mare la savurat de filme deosebite!
  • În 23-24 septembrie vom avea o gală unică: Gala Traficantului de Cultură Internaţional… Momentan nu vă pot da prea multe detalii, încă ne ocupăm de organizare, tot ce pot să vă spun e că va fi ceva spectaculos! PS: daţi un like paginii, ajutaţi-o să crească!
  • Între 23 septembrie – 12 octombrie avem plăcerea mega-festivalului Toamna Orădeană. O serie de evenimente deosebite, toate reunite sub cupola festivalului care se află la ediţia cu numărul 20. Detalii despre toate acestea, în curând! 😉
  • În cadrul Toamnei Orădene va avea loc şi Festivalul de Teatru Scurt – un festival de tradiţie, care va reuni numeroase trupe din ţară, şi tot în luna septembrie vom avea deschiderea oficială a stagiunii cu inaugurarea teatrului renovat, şi două premiere de senzaţie!
Ce ziceţi, v-am făcut curioşi? Eu, una, abia aştept să-nceapă distracţia! 😀

3 Responses to O toamnă bogată la #Oradea

  1. Mersi Ioana! Abia astept sa vin la Oradea! In weekend nu scapi de mine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *