Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

O seară la Restaurant Graf

Feb
15

Am de făcut o recomandare pentru care mă pregătesc de multă vreme… şi-asta pentru că-s multe lucruri care se pot spune despre Restaurantul Graf din Oradea, lucruri de bine, de foarte bine sau de mai puţin bine. Unii l-au numit cel mai bun restaurant din România, alţii, prieteni de-ai locului, vin şi gătesc aici cu mare plăcere. Părerea generală este că Restaurantul Graf nu trebuie ratat de cei cu pretenţii culinare. Şi-am să vă spun şi de ce, în cele ce urmează.

Dacă eşti pasionat de gastronomie şi vrei să savurezi preparate pe care nu le-ai găsi în orice birt ce serveşte masa, mergi la Graf.

Dacă vrei să vezi cum arată un local bine văzut de străini, cu pretenţii la stele Michelin, în care ambianţa intimă şi decorul cald şi prietenos te lasă să savurezi o mâncare excelentă, mergi la Graf.

Dacă ai poftă de un desert de neuitat, care face toţi banii… ai ghicit – Graf! Şi muzica e iarăşi un ingredient care nu trebuie să lipsească: jazz în surdină, o reală plăcere!

Am fost deja clientă restaurantului în câteva rânduri şi pot să spun că nu m-a dezamăgit până acum. Mâncarea e excelent preparată, de fiecare dată la înălţime, vinul e adus ca băutura la mare căutare, chelnerii sunt atenţi la detalii, iar desertul – de milioane. Multă lume ar avea impresia (greşită, cred eu) că e un local de fiţe, însă trebuie să-i treci pragul ca să-l judeci şi apoi apreciezi la justa valoare.

Am mâncat diverse feluri până acum, însă de departe trebuie să vă spun că mor după deserturile lor. Mousse-ul de ciocolată e fenomenal, la fel şi tarta cu mere şi îngheţată de scorţişoară sau “volcanul” de ciocolată cu îngheţată de mentă şi papanaşii – toate sunt senzaţionale! Invitaţia mea e, aşadar, să “riscaţi” într-o seară să-i treceţi pragul. S-ar putea să vă placă sau, de ce nu, să-i deveniţi client fidel! 😉

One Response to O seară la Restaurant Graf

  1. Pingback: 5 ani de Graf în Oradea (p) - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *