Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Nunta de hârtie – 1 an de când sunt doamna Ciobanu

Jun
08

1 yearSă fi trecut deja un an? Cum? Când? Așa, pe nesimțite? Cel mai probabil…

Când m-a îmbrățișat soțul într-o dimineață (era 4 iunie, aniversarea cununiei civile pe care am făcut-o cu câteva zile înainte de petrecere, ca să nu ne aglomerăm), mi-am dat seama că DA, a trecut deja un an. 

Oricum, a trecut atât de repede timpul… parcă mai ieri eram super-prinsă cu detaliile organizării frumoasei noastre petreceri de nuntă. A ieșit cum ne-am dorit, ne-am revăzut prieteni dragi, am petrecut până-n zori, avem amintiri minunate alături de invitații noștri.

Și iată-ne ajunși la prima aniversare: nunta de hârtie. M-am pregătit din timp cu idei (thank God for Pinterest!), și am reușit să-mi surprind foarte plăcut soțul cu un cadou la care nu s-ar fi așteptat nici într-o mie de ani: i-am pregătit cupoane cu dragoste. După moda à l’américaine din care m-am inspirat, i-am creat cu mânuțele mele (și cu ajutorul calculatorului) cupoane hazlii sau romantice, cum m-a lovit și pe mine inspirația… cu texte de genul: „O seară cu băieții”, „O cină romantică (tu alegi restaurantul, eu plătesc)”, sau „Un masaj la alegere” și multe altele (din întâmplare, la final au ieșit 12). I s-a părut o idee fantastică și abia așteaptă să le pună în funcțiune. Bineînțeles, m-am gândit să le dau și termen de expirare, pentru că a doua aniversare are altă tematică, și mă voi gândi la alte giumbușlucuri pe post de cadou.

El mi-a oferit trei trandafiri făcuți cu mânuțele lui harnice (origami rules!), plus un semn de carte și o vulpiță portocalie. M-a impresionat faptul că un om atât de ocupat cu treaba cum e el și-a rupt minute bune să exerseze și mai apoi să creeze minuni din hârtie. Mulțumesc!

Aseară am sărbătorit pe terasa de la Spoon (despre care o să vă povestesc curând, am fost deja de câteva ori și m-am simțit tare bine), la o cină lejeră. Vorba lu’ Moody… Life is good, sweetheart. Life is good. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *