Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Na, că ne-am mutat!

Nov
06

Inițial ziceam că ne mutăm în… 2-3 zile. Asta se întâmpla în luna august, când credeam că un cuptor cu microunde și o mașină de spălat rezolvă tot. Ne-am înșelat.

Prin octombrie am fost și pe la IKEA Budaors (de care m-am îndrăgostit iremediabil); am cumpărat o tonă de accesorii de bucătărie, borcane și borcănașe și linguri de toate felurile, dar treaba nu era încă gata…

Într-un final, exasperați și enervați și ajunși la capătul răbdării (și al sacului cu $$), ne-am mutat la început de noiembrie. A fost crunt. Se întâmpla acum o săptămână și încă nu am reușit să punem toate detaliile la punct. În schimb, nervii-s tot mai întinși, oboseala e tot mai cruntă.

A venit și mobila de la bucătărie, între timp (da, uitasem să vă povestesc cum, pe lângă toată lista cu modificări, a apărut din senin și o nouă mobilă de bucătărie – care arată într-un mare fel!!). Și baia tot mai trebuie șmotruită. Și pantofii puși la locul lor. Și hainele aduse toate la noua căsuță și cupuzlite prin dulapuri (ăsta de la urmă e un verb neaoș din Bihor, înseamnă „a piti”). Și toate ca toate, dar încă nu am perdele. Oricine în lumea asta trebuie să știe cât ține o fată la perdele (în cazul în care nu are rolete – if you know what I mean), că al meu bărbat n-are nicio treabă că-l vede tot cartierul day&night (especially night).

Oh, well… poate îmi recomandați ceva magazine cu perdele mișto prin Oradea Mare… Ceva eftin și bun? Să pot să fiu și eu ca doamna din poză – a happy momma on meth, perhaps? 😀

Sursa foto: aici

7 Responses to Na, că ne-am mutat!

  1. Incerca in Era, acolo este un magazin de perdele dragute.

    • Am fost deja la magazinul acela, pare OK… totuși aș mai căuta – nu prea au tipul de perdele care-mi place. Dar merci! 🙂

  2. În zona Dacia știu vreo 2 magazine unde sunt perdele și materiale de vânzare: Adrian – aproape de Colors, sau pe Dacia înspre Profi, e un magazin unde se cos gratuit perdelele dacă-ți iei materialul de acolo.
    N-o să ajungi și tu să-ți faci rate pentru perdele, cum procedase un angajat OTL acum câțiva ani, așa-i? 🙂

  3. Sunt magazine online cu perdele de ramai tablou cum se spune. Eu una tot “de pe net” le-am cumparat. Nu iti las linkul magazinului ca probabil voi intra in spam, dar daca te intereseaza trimite-mi un email.

  4. Perdeaua-i prea misterioasă-mireasă cu-al său voal, sportivă-i jaluzeaua, unduitoare-n val.

  5. Pingback: Iarna car si vara, sanie. Sau frigider - Ioana Ştef

  6. Pingback: Sa tragem linie sub 2013, zic! - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *