Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

N-aș ieși din casă fără…

Jan
23

Orice s-ar zice, și orice s-ar face, toată lumea are produse preferate (fie că vine vorba de înfrumusețare, îngrijire sau obiecte vestimentare), fără de care nu iese din casă. Ei bine, după cum ați citit pe blogul meu, de aproximativ un an încoace am avut privilegiul de-a fi Ambasadoare Farmec, astfel că am ajuns să cunosc tot mai bine cosmeticele atât de lăudate și m-am decis că n-ar strica să le fac un fel de top; ce produse am testat cu succes anul trecut și pe care vi le recomand:

5. Șamponul anticădere – e minunat, l-am lăudat de fiecare dată când am avut ocazia. Mai ales în combinație cu serul anticădere – face minuni!

4. Oja ultrarezistentă – care rezistă și rezistă, de ajungi să te saturi de culoare!! Am testat-o și mă declar mulțumită – fie că decojesc fistic sau mă joc de-a gospodina, la frecat vase sau podele – oja rezistă!

3. Crema de mâini cu glicerină – era o perioadă când aveam dileme, dar mi-a trecut – am descoperit această cremă și de-atunci o fac cadou tuturor prietenelor.

2. Balsam de buze pentru hidratare intensivă – care, bonus, mai lasă și un iz plăcut, mentolat! Yum!

1. Crema de noapte sebo-control – pam-pam! E produsul pe care-l testez de câteva săptămâni (vă amintiți poate, că vă povesteam despre problemele mele cu tenul foarte gras) și de care mă declar mai mult decât încântată! Reduce în mod vizibil „grăsimea” de pe față – erau zile în care mă trezeam de parcă stătusem cu fața într-o baie de ulei – dar de-acum nu mai e cazul. Ah, și miroase foarte bine. Și atâta vreme cât tenul e fericit – facem orice e nevoie!

Acum, pe-astea le știu căci le-am testat, dar am planuri mari pentru 2014 – am o întreagă listă de produse pe care vreau să le încerc – și despre care cu siguranță vă voi povesti! 😉

Acestea fiind scrise, să reînceapă testele! Promit să revin cu detalii…

PS: sper că sunteți preteni cu Farmec pe Facebook!

2 Responses to N-aș ieși din casă fără…

  1. Oja ultrarezistentă am testat-o și eu zilele astea. I really love it!

  2. Kitul de regenerare l-am folosit eu si tare mi-a placut!
    Iar referitor la sampon, eu alternez anti-cadere cu sebum control 😀 Sau chiar incrucisez samponul anit-cadere cu serul sebum control pentru un plus de “control” 😀
    Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *