Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Luna de miere în Egipt (I)

Aug
17
Vedere din cameră - Complexul Aqua Magic

Vedere din cameră – Complexul Aqua Magic

Când am ales luna de miere (aproape la întâmplare am intrat în drum spre casă la agenția SimboTour de pe Primăriei), am știut ce vrem: ceva deosebit, unde n-ajungem în fiecare zi (adică an), ceva nici prea departe… inițial ceream o croazieră, dar cum locurile bune se dau last-minute, nu puteam aștepta chiar atât… și în martie, după câteva oferte de Tunisia și Egipt, am ales-o pe cea din urmă: 11 nopți în Hurghada la noul Steigenberger de 5*.

Fără prea multe aventuri (am reînnoit pașaportul meu), la trei săptămâni după nuntă ne îmbarcam în charter-ul de la Budapesta spre ceea ce avea să fie combinația perfectă de relaxare și aventură. Am ajuns în Hurghada târziu, după miezul nopții, iar în camera de hotel undeva după ora 2. După ce am „contribuit” cu o mică atenție în pașapoarte – pentru un update de cameră la fața locului, am ajuns în ceea ce trebuia să fie o cameră superioară – cam dezamăgitoare la ceas de seară, dar după ce-ai călătorit înghesuit patru ore, parcă… nu mai e așa de rău (soțul dezamăgit, eu nu – ceea ce e rar pentru noi).

Pe timp de zi, însă, camera a suferit o transformare dramatică (ah, ce bună-i lumina soarelui), și ne-a plăcut – oricum, urma să nu petrecem tare mult timp înăuntru – ne-am zis noi. Plus că aveam o vedere minunată asupra complexului Aqua Magic, care ne-a încântat. Complexul a fost inaugurat în 2014 (o parte din el), și arată impecabil. În plus, mereu vedeam oameni de serviciu care curățau și dereticau, astfel că n-am văzut mizerie și dezordine nicăieri.

Camera, treacă-meargă, dar restul a fost la superlativ: 7 restaurante din care să alegi (două dintre ele à la carte), bar pe plajă cu mâncare, bar la piscină cu cocktailuri, restaurant pentru copii – totul impecabil, repet. N-am încetat o clipă să ne mirăm de toată ambianța, de curățenia și ordinea de pretutindeni. La servicii n-am avut nimic de reproșat – în ultima zi ni s-a stricat ceva la toaletă, dar au venit omuleții și-au reparat.

Așadar, recomand cu căldură hotelul Steigenberger Aqua Magic, dar vă îndemn să fiți atenți la felul camerei – nu alegeți standard, mai puneți un pic și veți primi o cameră decentă. 😉

(sfârșitul părții I)

One Response to Luna de miere în Egipt (I)

  1. Pingback: Luna de miere in Egipt (II) - Ioana Ştef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *