Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

La #Oradea Business Days am aflat că…

Apr
08

… lumea e foarte preocupată de creşterea unui mediu sănătos de business şi pe plaiuri bihorene. Adicătelea, ce, noi la Oradea să nu putem? Nici vorbă! Am fost prezentă la Oradea Business Days, eveniment desfăşurat în perioada 3-4 aprilie 2013 la Oradea, la Hotel Ramada. Două zile pline de informaţii, oameni interesanţi, htc call tracker networking, workshop-uri unul şi unul, conferinţe cu vorbitori profi, ce mai – evenimentul pe care nu trebuia să-l ratezi dacă-ţi pasă cât de cât de viaţa ta profesională. Eu am participat la acest eveniment în calitate de evaluator Toastmasters, astfel că am fost mai mult atentă la CUM s-a vorbit, însă am http://miblogdebodas.restaurantealegrias.com/best-spy-tracking-app-sli/ prins şi câteva idei despre CE s-a vorbit.

Într-un top al preferinţelor personale, însă, i-aş plasa la loc de cinste pe Andy Szekely, Lorand Soares http://pomcapital.com/crear-cuenta-en-mobile-spy-s0e/ Szasz, Octavian Pantiş, Răzvan android spy programs free Ogârcin, Mihaela Tatu, Adrian Florea sau Silviu Hotăran – deşi pot spune că mai toţi au fost profesionişti în adevăratul sens. Am participat aşadar la fiecare dintre cele 4 conferinţe (2 miercuri, 2 joi) şi http://mikonosmosaic.com/wzhu-spy-app-for-non-jailbroken-iphone/ la 4 workshopuri (la alegere din totalul de 16 puse la dispoziţie de organizatori). Mi-au plăcut în mod deosebit workshop-urile din ziua a doua: Leadershipul şi Managementul echipelor (cu Amalia Sterescu, Adrian Florea şi Silviu Hotăran) şi http://247emailmachine.net/splinter-cell-blacklist-spy-goggles-eux8/ cel despre Branding. Poziţionare. Diferenţiere (ţinut de Călin Biriş şi Emanuel Clonda).

Am rămas cu foarte multe idei după acest prim Business Days de la Oradea, şi cred că e cu-adevărat necesar să creştem comunitatea de business din oraş prin astfel de evenimente… Şi Bogdan Pater a fost la eveniment şi a sintetizat 10 idei frumoase, pe care le puteţi citi aici. Eu vă las cu o galerie de fotografii făcute de subsemnata şi cu îndemnul, fireşte, de-a participa mobile spy in malaysia la astfel de evenimente, dacă sunteţi preocupaţi de afacerea proprie sau, de ce nu, dacă sunteţi un angajat nemulţumit de condiţia profesională iar networking-ul de aici vă va ajuta, garantat! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *