Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

În rând cu lumea

Jun
18

De azi-noapte am intrat în rând cu lumea.

Nu știu la cine vă gândiți când citiți „lumea”, vă explic eu – în rând cu lumea care așteaptă sezonul 5 din Game of Thrones.

V-am povestit deunăzi că nu prea fac față „presiunilor”, și n-a durat decât 4 ani să mă apuc de serial (la insistențele lui iubi, cel mai mult). A fost o decizie de cuplu – ne uităm sau nu?! – n-am dat cu banul, doar că n-am rezistat tentației. Toți cunoscuții doar despre asta vorbeau. Și n-am rezistat, vă spun sincer. M-a prins greu, dar m-a prins.

Iar acum am intrat în rând cu lumea. Adică am intrat în gașca celor ce așteaptă. Și n-avem mult de așteptat… doar vreo 8 luni. Apoi încă 2 luni să fie gata sezonul (presimt că n-o să am răbdare să stau după fiecare episod, mai bine le văd pe toate o dată).

Ați zice că la capitolul lectură lucrurile stau ceva mai bine. Dar nu e așa, și acolo se așteaptă. Sunt doar 5 cărți publicate, și încă două on hold. Teama fanilor seriei e că s-ar putea să moară fix autorul, înainte de-a termina capodoperele… Așa că, în timp ce aștept, m-am apucat de lectură. Noroc că-s groase tare volumele și o să mă țină o vreme ocupată…

Până una-alta, speculăm (de la data lansării sezonului 5, la ce personaje vom vedea…). :-))

(și da, poza mi s-a părut potrivită – mă roade curiozitatea să știu când or să atace White Walkers o dată și-o dată!!!)

One Response to În rând cu lumea

  1. Hehe. Două declarate până acum. Romanul a început ca o singură carte, apoi s-au făcut 3 și apoi 5 și apoi 7. Deci poate mai apar. :))

    Ce n-ai zis, e dacă te bucuri sau nu că nu ai rezistat. Eu zic că e unul din cele mai bune seriale din ultima vreme. Cu True Detective, Vikings, Da Vinci Deamons și House of Cards în top 5. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *