Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Guilty Lemon & Blazzaj în #to2012

Oct
07

Mhm, am fost vineri seara la Filarmonica de Stat pentru concertele de jazz din cadrul Toamnei Orădene 2012. Primii, Guilty Lemon. Mie de oamenii ăştia îmi place de ceva vreme, cam de când i-am descoperit total accidental, pe youtube. Cam acum un an şi ceva. Buuuun, de ştiut îi ştim, acum să vedem cum prestează live, în faţa mea: şi ca s-o zic p-aia sinceră, mi-au plăcut teribil de mult. Mai mult decât mai celebrii de la Blazzaj (sau soldaţii de funk, cum se autointitulează). Vocea Mihaelei e absolut superbă, parcă mă ducea cu gândul  într-un băruleţ din New Orleans (unde, deşi n-am fost, merg parcă tot mai des graţie vocilor superbe descoperite pe youtube). 🙂

Despre Blazzaj nu ştiu să vă spun tare multe. După gustul dulce lăsat de Lămâile Vinovate, parcă nu voiam să mă trezesc din toropeală – dar solistul trupei a avut grijă să mă scoată rapid din stare: am ieşit la ţopăit cu Lilişor şi alte câteva fete… Dar am ieşit doar noi, restul se mulţumeau să dea din cap în scaune. Uite, de-asta nu-mi plac mie concertele în săli cu scaune: au oamenii scuză să nu iasă la dans. Bun, de dansat, am tot dansat, da’ la un moment dat m-a lovit, din nou, somnul. Pentru că solistul de la Blazzaj are o energie fantastică, şi sărea de colo-colo prin sală, a devenit oarecum obositor să-l tot urmăresc, ca să nu zic că spre final am început să casc, nevoie mare. Mi-e ruşine s-o spun, dar abia am aşteptat gongul final. Nu dau vina pe băieţi, poate doar eu am fost prost-dispusă (şi adormită şi moartă de foame, ca să completez lista).

Bottom line is: dacă-i prindeţi pe cei de la GUILTY LEMON undeva prin concert, faceţi bine şi ascultaţi-i, pentru că MERITĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *