Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

GTCI – o gală de senzaţie la #Oradea

Sep
06

După cum v-am povestit acum ceva vreme, vom avea o toamnă foarte bogată în orăşelul de pe Crişul Repede: iar azi vă scriu câte puţin despre Gala Traficantului de Cultură Internaţional. Acest proiect mi-e deosebit de drag, pentru că mă ocup personal de el, fac parte din minunata echipă de promovare! 😉

Acum, ce-ar vrea să fie această gală? Iată câteva informaţii din comunicatul de presă pe care l-am încropit…

GTCI’11 este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale. Această gală va avea loc în Oradea, într-un efort de a face ca şi oraşul nostru să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate.

Înaintea evenimentului principal, care va avea loc în primăvara anului 2012, acest eveniment va fi un teaser care va dura 24 de ore, şi toate spectacolele desfăşurânde-se pe durata unei zile. Iată câteva detalii despre eveniment:

Data şi ora: 24 septembrie (5pm) – 25 septembrie (6.30pm)

Locaţie: palatul Sonnenfeld, (Cafeneaua Moszkva) Str. Moscovei nr. 8, Oradea, Romania

Avem o listă cu artiştii confirmaţi pentru eveniment; momentan mai aşteptăm şi alte confirmări din partea unor artişti precum Roberto Latini din Italia, cei menţionaţi mai jos au confirmat deja participarea:

  • Muzică – Georgiana, Cvartet de coarde (Valeriu Manecan)
  • Arte vizuale – Cristina Pecherle, Raluca Avramut, Alina Staicu, Anca Danila, Andrei Varga, Mira Maricas Andrei Ciurdarescu, Laura Ogruta Prata 
  • Teatru – Florina Florian, Raluca Mara, Roberto Latini, Raluca Lupan
  • Film – scurt-metraje, filme de colecţie

Principalul nostru target de audienţă/vizitatori sunt artiştii amatori, profesorii (arte, literatură, etc.), arhitecţii, studenţii de la Arte, în general oameni interesaţi de acest domeniu, deschişi la minte, oameni activi şi tineri!

Eveniment organizat de: Experiment Teatru Clandestin şi Fundaţia Alternative România (FAR).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *