Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Un nou remediu Farmec: Gerovital H3 Derma+

Oct
10

Ziceți și voi, cu vremea asta aiurită, că n-ați răcit. Bine, eu da! Recunosc, m-am protejat cu toate chestiile pe care le-am găsit la raftul de naturiste (vitamine, miere, lămâie, you name it, I took it) dar tot m-a nimerit. Și dacă vine frigul & răceala, normal – și pielea are de suferit: a mea s-a înroșit și a început să se descuameze.

Am luat, normal, cremele la rând din baie, dar cel mai mult m-am bucurat că am avut ocazia să testez ceva nou de la bunii mei prieteni cu Farmec: în luna octombrie s-a lansat gama nouă Gerovital H3 Derma+. Am primit în teste un fluid de curățare și demachiere pentru față și ochi, o cremă-mască calmantă și regenerantă, dar și un șampon pentru scalp sensibil. L-am luat cu drag în primire și am pornit testarea (mai puțin șamponul, căci în ceea ce privește părul sunt încă la tratamentul anticădere pe care-l fac vreme de trei luni în fiecare an).

Despre gama cea nouă, puteți citi și mai jos:

Lansate cu mai bine de 45 de ani în urmă, cosmeticele Gerovital reprezintă prima gamă anti-age din lume. Povestea brandului românesc a început în 1967, atunci când Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale, a încredințat formula Gerovital H3 companiei Farmec pentru a fi unicul producător al cosmeticelor care au făcut istorie.

Farmec lansează prima linie de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, creată în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului.Purtând emblema Pharmaceutical Concept, gama este destinată farmaciilor, oferind consumatorilor soluţii cosmetice de înaltă performanță. 

De ce vă scriu toate astea? pentru că, ambasadoare Farmec fiind (ce pompos titlu mi-am luat, este?), am șansa să testez pe propria-mi piele produsele noi și vi le recomand cu încredere, deoarece sunt produse de calitate care merită. Mă bucur să descopăr produse noi, să-i ajut și pe pe alții să le descopere – Farmec devine, pentru mine, o resursă tot mai confortabilă de cadouri, care mă scoate din încurcături ori de câte ori se ivește ocazia. Așa că… big thanks! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *