Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Frumuseţea lucrurilor mărunte – Festivalul Luminii 2013

May
23

În luna mai e tradiţie ca în Oradea să avem Festivalul Luminii, pus cap la cap de către Organizația Națională “Cercetașii României” în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor – dar probabil îl cunoaşteţi deja, v-am mai povestit şi despre ediţiile trecute: 2012 şi 2011. 🙂 În 25 mai, între orele 20:00 și 23.00 Cercetaşii României – Centrul Local Oradea, vă invită în Parcul 1 Decembrie la ediţia din anul 2013 a Festivalului Luminii – un proiect sincron care se desfășoară în peste 20 de localități din România.

Scopul festivalului este de a oferi comunităților locale un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă iar participanții se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată. Tema centrală a festivalului este “Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!”. Iar în acest scop vă pregătim multă muzică, street dancing – trupa Replay, magie cu Eduard și Bianca, Lecturi Urbane, atelier de origami și ateliere de brățări și şuviţe handmade, teatru în aer liber cu trupa de la Fundația Încrederea și o expoziție de pictură, fotografie și sticle pictate realizate de elevii de la Liceul de Artă. Vor concerta: Blue Strings, Răzvan Dobai și Mihaela Simai. De asemenea, în cadrul festivalului va avea loc un târg de ONG-uri la care va participa: Crucea Roșie, AIESEC, Ecotop, ASUO, Interact, Cercetașii maghiari și Clubul de film. (se arată în comunicatul de presă primit de la Cercetaşi)

Aşadar, dragii mei orădeni, pentru un weekend de poveste în care puteţi descoperi frumuseţea lucrurilor mărunte (după cum spune şi sloganul acestei manifestaţii), faceţi bine şi daţi o fugă în Parcul 1 Decembrie, aşa, pe la 8 seara trecute fix, aprindeţi o lumânare, căutaţi o carte sau bucuraţi-vă de magie!

LATER EDIT: Am primit un e-mail de la Responsabilul de Comunicare de la Organizaţia de Cercetaşi.

Din cauza prognezei meteo, Festivalul Luminii din Oradea se va amâna pe 15 iunie.
Ne cerem scuze pentru încurcături, și vă așteptăm la Festival peste 3 săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *