Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Final de Toamnă Orădeană

Oct
10

Yup, a venit şi momentul acesta… După 3 săptămâni de distracţie, joc, voie bună, concerte faine şi mai ales, #oamenifaini, e vremea să punem acreditările-n cui, până la anul. Cât de greu mi-e, acum, lunea dimineaţa, să rezum într-o postare tot ce s-a întâmplat în 3 săptămâni, cred că vă daţi seama că nu-i cel mai simplu lucru din lume. Mai ales pentru că am avut ocazia să şed alături de oameni grei din blogosferă şi din artiştii români de valoare.

Ultimul weekend a început vineri devreme, pe la ora 7, când deja vuia centrul oraşului de forfota adunată. A-nceput cheful cu Future M&Q şi Meda Music, cei ce-au fost lângă noi şi în primul week-end de concerte. David Bryan şi Fly Project au urmat, şi-am ţopăit într-una, dar mega-distracţia a urmat cu Şuie Paparude. Eu sunt mare fan al paparudelor, şi pot să zic că m-am simţit foarte bine alături de ei, am jucat cu toţii în faţa scenei, şi cântam şi urlam de mama focului (lucru pe care l-am repetat şi sâmbătă noaptea, la acelaşi concert Şuie Paparude, de data asta în Yellow Submarine – apropo, mulţam fain MuzicadeVest pentru bilet! 😉 ). Poze multe-multe aveţi acilea! Bonus, de la ora 12 în Moszkva Cafe, o super degustare de bere. Sincer, n-am mai participat niciodată la aşa ceva, şi-a fost de senzaţie evenimentul. Peste 7 feluri de bere nefiltrată, cu gusturi care mai de care – de la cireşe până la afumătură. ;))

Sâmbătă, în ordinea apariţiei pe scenă, i-am avut pe Meda Music, Garden Beat, Trupa Veche şi VH2. Acum, câte puţin despre fiecare din cei pe care i-am văzut. Alături de Meda Music şi Garden Beat am fredonat refrene celebre, şi-a fost bine, au reuşit să antreneze publicul, însă show-ul a prins aripi cu melodiile celor din Trupa Veche. Nu ştiu, sincer, câtă lume-şi mai aduce aminte de Chirilă, pentru că noul solist face treabă destul de bună. Mie mi-a plăcut, am cântat cu toţii celebrele “pereeeecheee la Vama Veche” sau “Omul plajei”. Apoi, Cotabiţă & Co. au urcat să întreţină un public deja încălzit, dar once again, a fost bine. Aici aveţi poze cu dovezi. Am fredonat în backstage şi timpul a trecut foarte repede, m-am trezit că-s deja la Şuie în Yellow. N-a fost foarte multă lume acolo, cam asta-i problema când faci concert într-ul local nu mic, ci mai degrabă minuscul, însă e bine că intri în contact cu toată lumea – everybody’s your friend there.

Duminică, din păcate, am avut ceva treabă toată ziua şi am ajuns doar târziu la spectacole, şi-anume după show-ul lui Connect-R. Al cărui fan nu prea-s, deci eu n-am pierdut nimic. :)) Cu cei de la Hotel FM am cântat iarăşi, şi-am făcut balet cu Lilişor, (Staaay!) iar apoi am început încălzirea pentru Zdob şiiiii Zduuuuuub. Care-au făcut show de show. Moaaamă, io n-am fost niciodată la vreun concert de-al lor, dar am jucat, chiuit şi urlat cât m-au ţinut bojocii şi-am acum o febrăăă muscularăăă… da’ a meritat! Frumos, frumos de tot, chiar mi-au făcut toamna considerabil mai deosebită.

În final, căci ajungem şi acolo, e bine să le mulţumesc tuturor organizatorilor de la Toamna Orădeană, pentru că s-a văzut că muncă s-a depus, şi-a fost bine. Lui Flavius Bunoiu, apoi, pentru că ne-a suportat (sau m-a suportat, ca să nu generalizez), ne-a susţinut şi ne-a ajutat în toate, apoi neapărat Nebuloasei (Chapeau, madame!), pe care-am ajuns s-o cunosc şi s-o îndrăgesc – acum ştiu de ce te iubeşte lumea, doamnă dragă! 😀 So… until next year…

5 Responses to Final de Toamnă Orădeană

  1. Deci fara bidinele, daaaa? :)) Multumesc pentru tot, te pup tare si ne revedem in curand 🙂

  2. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

  3. Felicitări #oamenifaini pentru munca şi efortul depus. La mai mare pentru anul viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *