Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Filmele lui 2013. Statistici personale

Jan
06

Abia am așteptat să se termine 2013, și asta pentru că a fost primul an în care am simțit literalmente că nu mai am timp. Nu zic de timpul de trăit, ci timpul pe care-l petreceam înainte să fac diverse chestii pe care le iubesc (de exemplu, să mă uit la filme). Ceea ce mi-am propus să schimb în 2014, să mă întorc la vechile cifre – vizionam, în trecut, măcar 100-150 de filme pe an.

De văzut, am văzut foarte puține filme în 2013. Fac, de vreo 3 ani, un album pe facebook-ul personal, în care pun fiecare film pe care-l văd, cu unele remarci personale. Din 2011 fac treaba asta, însă nu știu dacă-i cea mai bună practică, pentru că văd exact statistica și mă îngrozesc: în 2011 am văzut 160 de filme, însă de-acolo treaba scade. În 2012 abia 112, iar în 2013, cel mai trist an, abia 69 de filme vizionate.

De scris, am scris și mai puțin despre ele.

Totuși, într-un mic top personal al preferințelor pentru 2013, le-aș enumera pe următoarele:

De impresionat, m-au impresionat mult mai multe, și un singur lucru mă bucură la cele (doar) 69 de filme vizionate: faptul că majoritatea dintre ele au fost excepționale (prea puține tâmpenii recomandate de amici). M-am uitat cât de mult am putut la filmele recomandate pentru Oscar (deși încă nu mi-am îndeplinit planul de-a le vedea pe toate cele nominalizate înainte de gală… poate anul ăsta). La capitolul seriale stau ceva mai bine. Am început câteva serii noi, am reluat Friends, aștept cu nerăbdare să am vreme de Breaking Bad…
Mă mândresc cu un lucru, însă. Din top 10 cele mai piratate filme ale anului, le-am văzut pe aproape toate la cinema (3 titluri n-am văzut, dar nu-s sigură că vreau să le văd). Dintre seriale, mă uit doar la Suits și la Big Bang Theory, online, cu abonament, așa că… e bine. Cel mai piratat serial al anului 2013 a fost Game of Thrones, care intră, ușor-ușor, pe lista mea de vizionat.
Voi ce filme bune ați bifat în 2013?

3 Responses to Filmele lui 2013. Statistici personale

  1. Eu am vazut cateva seriale si cam atat. Rar si cate un film artistic.
    Cel mai mult mi-a placut The pianist, de altfel am si scris despre el pe blog.

  2. Prisoners

    http://www.recommand.ro/recomandari/filme/thriller/film-prisoners-2013/

    a fost un film care mi-a placut foarte mult in 2013 dar se pare ca nu a avut prea mult succes la premii dar conteaza mai putin, cred.

    Merita vazut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *