Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Cum poți îmbunătăți considerabil lunea unei femei

May
27

Deși susțin în continuare că-mi plac diminețile de luni la modul general, totuși, ele pot deveni speciale prin mici gesturi care contează (cel puțin în ochii unei femei).

Așa se face că, acum fix patru săptămâni, primeam un telefon în care mi se spunea că, timp de o lună, voi primi în fiecare zi de luni un colet… kreativ. N-a trecut multă vreme și m-am pomenit la birou cu un colet – un minunat aranjament cu flori de primăvară, de la Florăria Kreativ din Oradea.

Iar oamenii s-au ținut de cuvânt – în fiecare zi de luni mi-au livrat când flori, când mici atenții, spre încântarea mea – căci nu-i așa, florile îmbunătățesc considerabil lunea unei femei, mai ales dacă sunt aranjate cu gust!

Acuma, sugestia mea e să-i încercați, într-o zi când aveți de făcut o surpriză sau o atenție unei persoane dragi din viața voastră (au sediul în Era Shopping Park), sunt deschiși între 10 și 22 și fac livrări… după cum spun și ei, nu sunt adepții lucrurilor banale. Puteți vedea aici o galerie cu fotografii ale aranjamentelor făcute de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *