Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Fără culoare… viaţa e pustiu!

May
28

Despre terapia prin culori nu-s în măsură să vă povestesc (sunt alţii mult mai apţi pentru asta), dar un lucru e sigur: pe mine culorile mă influenţează… Şi mă ajută. Să vă dau un exemplu: săptămânile astea, cu ploaia care simt că nu mai vrea să se oprească, mi-am scos la înaintare garderoba în culori pestriţe (jeanşi roşii, tricouri galbene, verzi sau violet) şi le-am purtat aşa, în ciuda vremii. 

Apoi, nu doar cu vremea ajută culorile – ci şi cu dispoziţia. Se ştie, când femeile vor să schimbe ceva în monotonia lor, schimbă culoarea părului! Cum încă nu mi-am strâns suficient curaj să fac asta (şi în plus, hairstilistul meu mă sfătuieşte că n-are niciun sens, că am culoare bună), am rămas la schimbatul culorii unghiilor – constant, mă lăcuiesc şi le şterg şi iar o iau de la capăt – a ajuns să devină rutina mea de fiecare seară! ;))

Bineînţeles, nu-s singură în toate eforturile mele, iar Farmec a venit în întâmpinarea noului meu hobby cu o colecţie absolut adorabilă care mă susţine: şapte culori vesele, de vară, pe placul oricărei fete jucăuşe! Că îţi place un Cocktail sau un City-break (unde apropo, urmează să merg – dar asta într-o postare viitoare), sau de ce nu, un Pool Party, lacurile din noua Farmec Collection sunt accesoriul ce nu trebuie să lipsească din poşeta oricărei fete cochete. Le-am testat, ţin bine pe unghiuţe (deşi, cum ziceam, eram tentată să-mi colorez fiecare unghie altfel, atât sunt de frumoase – I am like a kid in a candy store! – nu mă pot abţine). Şi alături de tratamentul Expert fortifiant, manichiura mea s-a trezit la viaţă. Experimentez oareşce probleme de exfoliere, şi de aceea folosesc şi tratamentul înainte de a colora unghiile – până acum treburile merg ca pe roate!

PS: testaţi-le, domnişoarelor şi doamnelor – raportul calitate/preţ e foarte bun – aştept feedback! 🙂

PPS: poate vă amintiţi că Farmec a lansat în luna martie o campanie foarte frumoasă, prin care sărbătorim femeile fermecătoare… Şi cum şi eu fac parte din această minunată campanie, mă declar tare încântată că am şansa să testez produse noi şi bune, despre care poate nu ştiam multe informaţii, dar care au devenit deja parte din rutina mea zilnică de frumuseţe (şi curăţenie) şi fără de care tare greu mi-ar fi.

11 Responses to Fără culoare… viaţa e pustiu!

 1. Azi am ojă albastră pentru că am început să croșetez flori albastre. :))) Mâine trec pe roșu, am niște trandafiri de terminat. :)))

 2. Ioana, stii cumva unde le pot gasi? Pana acum nu le-am vazut in magazine si tare-mi place cum arata Deep Dive.

  • Ştiu că se pot comanda de pe site, dar probabil că vor apărea şi în magazine. În Oradea e un magazin de-al lor, în Rogerius… eventual acolo mai repede.
   PS: Deep Dive arată senzaţional pe unghii! 🙂

   • Stiu ca le pot comanda pe site, insa stii cum e cu comenzile online, odata ce te-apuci, nu mai ai ho pana nu umpli cosul cu varf. De-asta voiam sa merg la magazin, mi-e ca golesc depozitul Farmec dintr-o comanda. Poti sa-mi spui unde e magazinul acela din Rogerius?

 3. Am muuullteee oje colorate, dar cu siguranta o sa le incerc si pe acestea.

 4. Sunt adorabile. Se gasesc si la magazinul Crisul la 5,5 lei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *