Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Emoţii constructive

Feb
07

În această seară îmi reiau traseul început acum multă vreme, la Oradea Toastmasters. Pentru că de data asta facem lucrurile ca la carte, îmi vine mie rândul să ţin primul discurs all over again, discursul de “spargere a gheţii”, sau Ice Breaker! Cu alte cuvinte, voi vorbi despre unul dintre subiectele mele preferate, adică DESPRE MINE! :))

Deşi nu cred că am probleme prea mari cu adresatul în public, şi-am ţinut cuvântări care mai de care, iată că, doar cu câteva ore înainte de eveniment, mă simt destul de atinsă de emoţii. E clar, e normal să “sufăr” de aşa ceva, însă eu vreau ca aceste emoţii să fie constructive, să mă ajute să-mi canalizez energia şi pasiunea în a prezenta o persoană pe care cred că o cunosc destul de bine… Evident, mi-ar prinde bine ca mentorul să-mi fie aproape, pentru un feedback cât mai veritabil, însă draga mea Raluca, sper că din Clujul îngheţat vei reuşi să te uiţi peste discursul meu înregistrat, ca să mă pui la punct cum se cuvine şi în ceea ce priveşte livrarea!

Mai multe nu vă zic acum, mă pun să mai repet, deşi repet discursul ăsta cam de 10-15 ori/zi, de săptămâna trecută începând, aşa că sper că va ieşi totul ca la carte. Wish me luck, everybody! 🙂

6 Responses to Emoţii constructive

  1. Good luck Ioana!

  2. Aştept să te văd. 😀

  3. Mulţam de încurajări, prieteni! 🙂
    Am supravieţuit!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *