Din nou pe baricade

Monday, March 19, 2012

Să fiu sinceră de la început: trăiam în negare. Singură nu mi-aș fi dat seama de nimic, nici de existența lor, darămite să fac ceva pentru a le estompa. N-am fost multă vreme conștientă de felul în care arăt, și dacă nu mi-a păsat, nici stresul n-a fost mare. Dar când fix iubitul îți spune “Da’ pe mine nu mă deranjează că ai vergeturi”, lăsându-te cu gura căscată, ei bine, e clar că trebuie să te pui pe treabă. Da, inesteticele vergeturi și-au făcut apariția pe coapsele mele. Naiba știe când, dar sunt acolo. Celulita încă nu, dar cine știe ce se poate întâmpla mâine?!…

Și ca o fată foarte preocupată și pusă pe fapte mari ce sunt, m-am avântat spre raionul cu cosmetice din farmacie, iar preț de 2 ore nu m-am mișcat. La plecare, după ce-o înnebunisem pe vânzătoare, mi-am ales doar 2 produse pe care le voi testa. Cremă anti-celulită de la o firmă care mie, personal, mi-a inspirat încredere (nu vă zic încă despre ce firmă e vorba, că poate nu-i bună, și-atunci nu vreau să pun fetele pe jar degeaba). Cert este că am de gând să încep o nouă luptă (după cea cu acneea, unde, momentan, am luat un oarecare avantaj! :D ), una mult mai dură de data asta, pentru că am de gând s-o fac ca la carte: mâncare, mișcare și cosmetice, iar peste 3-4 luni, când o fi vremea de bălăceală la piscină, să pot să scot și eu posteriorul la soare fără inesteticele vergeturi! ;))

7 Comments

 1. lilisor says:

  Io intru într-un program de alergat în fiecare seară. Nu pentru vergeturi sau celulită, ci pentru că mișcarea face bine la psihic. Iarna asta lungă și-a lăsat amprenta asupra tonusului muscular și asupra stării sufletești.
  Bunica mea îmi spunea că dacă iarna am grijă să-mi hidratez pielea și port ștrimfi lungi strâmți, riscurile de apariție a celulitei sunt reduse considerabili. Nu știu dacă-i chiar așa, că pe vremea ei nu erau atâtea ispite culinare la tot pasul.

  1. Ioana S says:

   Nu zice rău bunica… Ar trebui să-ncep și eu cu alergatul dimineața! ;))

 2. zet says:

  apropos de acnee: http://goo.gl/K9Bnm. E de vis, fara substante, fara durere, fara complicatii, etc. Imi pare rau ca nu am avut asa ceva cand aveam acnee.

  1. Ioana S says:

   Bă, la cum progresează tehnologia, în curând nici coşuri n-au să mai fie…

 3. Cosmina says:

  go, go Ioana :) de marti si eu m-am pus pe o provocare maxima. dar la mine e doar cu sportul. ca noi nu prea suntem prieteni… si insist sa ne imprietenim :P

  1. Ioana S says:

   I see your point. Mie-mi place sportul, dar nu am vreme deloc. Cel mai simplu ar fi să-mi iau laptopul să pot lucra de pe biţă! :))

Leave a Reply