Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Digital Days 2019 – 3 motive să ne vedem în sală

Oct
21

Dacă lucrezi în marketing și n-ai fost plecat(ă) de pe interneți zilele astea, cu siguranță ai aflat până acum despre conferința despre Marketing Digital care va avea loc zilele următoare la Oradea: e vorba de evenimentul Digital Days, aflat la cea de-a treia ediție.

Eu am participat anul trecut la eveniment și am fost plăcut impresionată de calitatea discursurilor și a informațiilor culese de acolo. Ba mai mult, am plecat cu atâtea notițe de la conferință, încât știu că l-am tot întrebat pe amicul Adrian Domocoș când va avea loc următoarea ediție și cine va participa. Ei bine, din martie 2018 au trecut muuulte luni în care am așteptat vești despre ediția 2019 și iată că suntem pe ultima sută de metri înaintea conferinței: ea va avea loc în 25-26 octombrie la Oradea (conferința Digital Days e vineri, 25 octombrie, la Opera Events – în Calea Aradului, iar sâmbătă, 26 octombrie, la Cetatea Oradea au loc 2 workshop-uri mișto, pe care – zic eu, ar fi păcat să le ratați: workshop cu Alexandru Negrea și workshop cu Elena Badea).

Și ca să nu mai lungim vorba, vă spun și eu motivele mele pentru care sper să ne vedem în sală la această conferință:

  1. Calitatea vorbitorilor. Abia aștept să-l ascult live pe Nansi Lungu (cel mai interesant din întreg panelul de vorbitori, pentru mine), dar sunt și fan Alex Negrea sau Mircea Bravo (pe care o să-l văd pentru prima oară live, sper să fie la fel de carismatic ca în clipurile lui virale). Acestea sunt doar trei nume din cele 10 care vor urca pe scena Digital Days 2019, sper să descopăr și surprize printre cei pe care nu-i cunosc încă.
  2. Informațiile adunate. Dacă țin bine minte, la ediția anterioară am folosit toate foile albe puse la dispoziție de organizatori în mapă, pentru că am prins foaaarte multe informații utile și idei pe care le-am exploatat ulterior la muncă. Nu zic că n-aș fi descoperit și altfel informațiile acestea, dar Digital Days mi-a oferit un cadru propice și le-am avut pe toate la un loc. Big Like pentru discursul despre GDPR, foarte valoros la vremea respectivă.
  3. E în Oradea. Adică aici la noi acasă. Suntem atât de blazați încât de fiecare dată ne plângem că la noi nu se fac evenimente. Că dacă vrem ceva de calitate, trebuie să mergem cel puțin până la Cluj-Napoca sau Timișoara. Fals! O dată cu Digital Days, chiar nu mai avem scuza că la noi nu se întâmplă nimica.

Dacă motivele mele v-au convins… sper să ne vedem în sala Opera Events, la conferință! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *